maanantai 4. kesäkuuta 2012

Shopitishop at Shopbop

Ajattelin nyt kirjoittaa lyhyet käyttökokemukset tuosta Shopbopista, josta aiemmin vilahtaneen Marc by Marc Jacobsin sormuksen siis nappasin. Kyseinen nettikauppa on kyllä ollut todella paljon esillä yhdessä jos toisessa blogissa, mutta tässä nyt silti vielä oma näkemykseni. Kun kokeilin tätä vasta ihan ensimmäistä kertaa :)

Totuus on, että tämä oikeasti toimii hyvin. Tilaaminen on huippunäppärää ja mahdolliset tullit maksetaan tilauksen yhteydessä, joten niistäkään ei tarvitse murehtia (kun olet merkinnyt sijainniksesi Suomen, niin sivu valitsee automaattisesti oikean toimitustavan ja tullimaksut). Maksuvaihtoehtoina toimivat yleisimmät luottokortit ja Visa Electron, Paypal ei käy!

Toimitus tuli perille kahdessa päivässä ja kotiovelle. Monesti huolehditaan siitä, mitä tapahtuu jos ei ole kotona kun lähetti saapuu. No, ainakin itselleni on joka kerta ennen tällaista toimitusta tullut kuljetuspalvelusta tekstiviesti, jossa pyydetään soittamaan asiakaspalveluun ja sopimaan toimitusajankohta. Kannattaa kuitenkin ehkä miettiä tilauksen ajankohta/toimitusosoite sen mukaan että tilaus on mahdollista toimittaa :)Niin, ja kannattaa myös antaa kuljetuspalvelulle oikea osoite! Terveisin Iduska-olen-asunut-tässä-vasta-kolme-kuukautta, olin sitten antanut oikean kadun mutta vanhan osoitteen talonnumeron. Onneksi oli kiva lähettipoika joka ei yhtään hermostunut, vaan soitti että missäköhän hänen pitäisi olla. Että näistäkin selvitään. 

Kaiken kaikkiaan positivinen kokemus. Tykkään erityisesti siitä, että sivuilla voi valita lempituottensa merkitsemällä ne sydämellä ja saan heti sähköpostia jos hinta laskee :) Muita shopbopin käyttäjiä?

4 kommenttia:

 1. vitsi, pitäpä itsekin nyt rohkaistua. siellä on kivoja juttuja enemmänkin kuin yksi :)

  VastaaPoista
 2. Käytän ja en käytä; jos jotain ihanaa vähän hintavampaa luksusta haluan/tarvitsisin, niin sitten perehdyn sivuun kyllä enemmän :) Nyt olen vain eri blogien kilpailuihin osallistunut, jos lahjakortti napsahtaisi tähän osoitteeseen! :D

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mutta jotkin hinnoista ovat huomattavasti Suomen hintoja edullisempia vakka ottaisi tullitkin huomioon. Ja hyvä Sale-osasto, esim. tuo sormus taisi olla -70%, hinnaksi jäi 10dollarin postikulujen kanssa 27dollaria, eli 22€ :)

   Poista