tiistai 26. kesäkuuta 2012

Söpömpää saippuaa

Olin ihan unohtanut tämän pienen saippuanpalasen, jonka sain lahjaksi muuttaessani edelliseen kotiini. Olin jemmannut sen varmaan talteen. Tänään se kuitenkin osui kylpyhuoneessa silmiini ja muistin etäisesti kuulleni merkistä aiemminkin jossain. 

Cath Kidston on englantilainen suunnittelija, joka on suunnitellut kaikennäköistä sisustusasioista kosmetiikkaan. Pienen internetissä suoritetun tutkimusmatkan jälkeen selvisi, että kosmetiikkasarja on myös uudistunut. Ei sulfaatteja, ei parabeeneja, ei eläinkokeita. Kuulostaa lupaavalta.Lähes kaikki tuotteet ovat ihan vietävän söpöjä, jopa niin söpöjä että ei voi liian kauaa katsella tai tulee öllö olo. Pienissä määrin ne ovat kuitenkin hurjan suloisia ja mielestäni näistä saa kivoja lahjojakin. Netikkaupoista bongattu mm. täältä ja Tampereella muistelisin nähneeni tuotteita myös Tallipihan myymälässä (täytyykin mennä kurkkimaan).

On se vaan söpö. Siksi en ole kai vielä testannutkaan, en vain raaski avata tuota pakettia. Kokemuksia Cath Kidstonista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti