torstai 7. kesäkuuta 2012

Pyynikin munkit ja pieni ekoteko

Pyynikin munkkikahvilasta saa hakea tyhjiä jauhopusseja ja muita sellaisia itselleen biojätepussikäyttöön. Tuli jotenkin hyvä mieli kun kävelin sieltä vehreydestä kaupunkiin syli täynnä jauhopusseja. Ja vähän jauhoakin.Munkitkin on hyviä. Ja varsinkin kahvi!

Pyynikki on muutenkin aika kiva.

Nyt pakkaan ja lähdetään siskon kanssa kohti Jyväskylään, sänky ei tullutkaan vaikka kuinka kovasti odotin. Ja odotin tosi kovasti, tuijotin jopa ikkunasta, että josko ne miehet vaikka yllätyksenä kantaisivat sitä tuolla kadulla kotiin päin.

4 kommenttia:

 1. :) Kerran olen Pyynikillä käynyt, oli joku vappu ja siellä ihan hiljaista - vain meidän porukka piknikillä ! Kyseinen munkkikahvila on vielä ihan kokonaan testaamatta :)

  Minäkin koitan kovasti säästää kaikenlaiset paperipussukat, mutta herra meni heittämään meidän (kuulemma iljettävän, haisevan) biojäteastian roskiin kun ei halunnut tuoda sitä takaisin sisälle :D (Daah, se pitää pestä. Voi noita neitejä.)

  Kiitos kommentista. Täällähän minä ja siellähän sinä edelleen - Ei mielenkiintoisista suloisen kivoista ihmisistä / blogeista oikein kehtaa luopua. =) ♥

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus eksyt Tampereelle niin voin vielä sut munkkikahville :)

   Ja kiitos kovasti <3

   Poista
 2. Minulta on Pyynikin munkit jäänyt totaalisesti väliin, vaikka olenkin maakuntamatkaillessa pyrkinyt kaupunkien erikoiset maistelemaan. Pidän muuten ideasta, että ravintolat/kahvilat keräävät jotain hyötykäyttöön asiakkailleen, esim kananmunakennot, kahvipussit tai pahvilaatikot muuttoavuksi.

  sänky :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pieniä juttuja mutta silti hyviä.

   Sänky tulee luultavasti ensi viikolla. Pitää vain odottaa tarmokkaammin.

   Poista