maanantai 11. kesäkuuta 2012

Lettiviikko, päivä 1: Ranskanletti kahdella tapaa

Nyt sitten viikon verran kampausjuttuja. Muistetaanhan sitten, että minä en ole hiustenlaiton ammattilainen. Nämä jutut eivät ole uusia, eivätkä välttämättä edes maailman parhaiten toteutettuja. Lähinnä ideana olisi se, että ehkä muistaisitte jotain vanhoja suosikkeja uudelleen tai ehkä jopa kokeilisitte jotain uutta. Haluaisitte todistaa, että teette paremmin. Esimerkiksi. :)

Tässä ensimmäisen päivän idea, ihan perus ranskalainen letti. Ensimmäisessä kuvassa olen ottanut uudet hiussuortuvat aina letin päällimmäiseen osioon mukaan ja letittänyt lettiä koko ajan "päältä päin". Se näyttää silloin tältä:


Jos hiuksia taas lisää aina letin alle, eli pyörittää lettiä "alakautta", näyttää tulos tältä:Eli aika erinäköisen letin saa aikaan ihan näinkin pienellä erolla. Loppuviikko tullaankin varioimaan periaatteessa tätä samaa ideaa. En ollut koskaan edes tajunnut että letin voi tehdä kahdella tavalla, ennenkuin aloin ihmetellä miksi ystäväni letti oli aina paljon "muhkeampi".

Kumpaa kautta te letitätte, oletteko koskaan ajatelleet?


4 kommenttia:

 1. Hauska idea tämä lettiviikko. Ranskanletti on mun ehdoton suosikki tuolla ensimmäisellä tyylillä ja toinen suosikki taitaa olla kalanruotoletti, sitä vaan en osaa itse itselleni vääntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentista, kiva että olet löytänyt tänne :) En osaa näitä kaikkia tehdä itsellenikään (vielä), toiselle se on ihan helppoa. Mutta harjoitusta se kai vaan vaatii :)

   Poista
 2. Juu voisitko laittaa kuvia vaiheilta olisi kiva itsekkin kokeilla😉

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva itsekkin kokeilla

  VastaaPoista