perjantai 22. kesäkuuta 2012

Juhannukseen liittyen

On taas tullut se aika kun juhlitaan keskikesää ja paetaan maalle. Itse vietän tämän juhannuksen ihan kotosalla, mutta tässä muutama muistutus teille juhlijoille...

1. Muistakaa olla varovaisia liikenteessä. Ihan oikeasti. Muistakaa tilastot.

2. Kun otat niin et ui. Etkä muuten ajakaan! Kts kohta yksi. 

3. Jos juhannusheilaa ei vielä löydy niin hankkikaa ehdottomasti sellainen! Heilastelu on hauskaa! Ja Suomen kesä on tosi romanttinen, yötön ja yö ja niin edelleen ;)

4. Jos heilaa ei vain yksinkertaisesti ole saatavilla niin tehkää juhannustaikoja, niitä missä piilotellaan kukkia tyynyn alle ja katsotaan kaivoon. Huom! Kurkista varovasti. Siellähän sen pitäisi näkyä.

5. Jos heilastelu ei kiinnosta ja tunnet itsesi hieman aiheesta traumatisoituneeksi, niin aina voi vetää juhanuskännit ilmankin. Parhaat ystävät kyllä näyttävät keskisormea kanssasi maailmalle ja vastaavat tärkeydessään ainakin miljoonaa heilaa.

6. Pitäkää niistä ystävistä huolta, ei unohdeta kohtia 1 ja 2.

7. Varatkaa tarpeeksi ruokaa (ja juomaa, muista myös vesi!). Mökillä on inhottavaa istua kylmissään ja nälissään. Muistakaa myös lämpimät vaatteet maalaiselämään :)

8. Saunan sytyttäminen ja sytykkeiden vuoleminen kannattaa tehdä alkuillasta. Jonkun joka osaa.

9. Vaahtokarkki nuotiolla toimii juhannuksena. Se toimii aina. Myös kotona kynttilän päällä paistettuna, vinkvink kaupunkilaiset (varovasti kuitenkin).

10. Jättäkää huolet kotiin. Keskikesän juhla on omiaan juuri sellaiseen suomielokuvatunnelmointiin, jossa kirmaillaan niityillä onnellisina ilman huolen häivää. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä tekee niin! Tulkaahan sitten kertomaan miten meni ja paljastamaan myös heilasaaliinne :)Hyvää juhannusta muruset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti