tiistai 5. kesäkuuta 2012

Illallinen olohuoneessa

Kuka sanoo, että tarvitaan ruokapöytä tai että viinilasista ei voi juoda limpparia?Salaatissa kanaa, couscousia, punasipulia, tomaattia, salaattia, kurkkua ja fetaa. Kanan annoin marinoitua sitruunaoliiviöljyssä puna- ja valkosipulin kanssa, mukaan heitin myös perinteisesti pippuria ja suolaa. Simppeliä ja hyvää. Inspiroiduin Millan salaattikuvista

Tehtiin varmuudeksi kahdelle hengelle koko ämpäri. Tätä siis myös aamiaiseksi ja lounaaksi huomenna.


Joku sanoi, että on typerää ostaa tuotteita pakkauksen perusteella. Minusta limsa maistuu paremmalta kivemman näköisestä pullosta. Minusta typerämpiä ovat ne, jotka haluavat tahallaan ostaa rumia pakkauksia. Elämän pienet ilot. 

Loma!

P.s Sain tänään lomaseuraa, huomenna aloitamme edellisestä innostuneina lettikampausten kuvaamisen. Ensi viikolla siis hiusjuttuja, onko viisi päivää putkeen liikaa? Tehdäänkö teemaviikko vai ennemmin vähän kerrallaan?

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä salaattia ja sihinjuomaa. Ja ei, viikon hiusjutut käy hyvin. Ehkä itsekin inspiroidun laittamaan hiuksia muutenkin kuin ponnarille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitään ihmeellisiä luomuksia en uskalla luvata :) mutta jotakin kuitenkin, voi ainakin inspiroitua tekemään paremmin :)

      Poista