perjantai 11. toukokuuta 2012

Body Shopin kauneusöljy

Olen panostanut ihonhoitoon uudella innolla. Ennen olin maailman laiskin käyttämään mitään vartalovoiteita eikä saippuan valintakaan ollut niin tarkkaa. Kai sitä on sitten liikaa aikaa nykyään. Tai sitten on tajunnut että ihon kimmoisuus ei ole ikuista :)

Joka tapauksessa olen yrittänyt ujuttaa kuivaharjauksen ja ihon kosteutuksen osaksi viikottaisia rutiinejani– ja aika hyvin olen onnistunutkin. Tämän seurauksena olen panostanut myös uusiin tuotteisiin.

Kaikenlaiset öljyt ovat kiinnostaneet jo pitkään, mutta nappasin ensimmäiset testiin vasta nyt Body Shopista. En yksinkertaisesti voinut uskoa, että öljy imeytyisi ihoon tahmaamatta ja sotkematta joka paikkaa. Näin kuitenkin tapahtuu! Koostumus on kivan kevyt ja iho jää siloiseksi. 

Tuomio: Tykkään! Tuo satsuma tuoksuu niin hyvältä. Pakko käydä hakemassa näitä hedelmätuoksuja jatkossa lisääkin. Öljyt on pakattu 100ml pulloihin ja luulisin, että se riittää juuri sen aikaa kun yhtä tuoksua jaksaa ihastella, sitten voikin kokeilla seuraavaa. Hiuksiin tai kasvoille en ole näitä testaillut. Voisin kuvitella tämän olevan kesän lempparituote. Kokemuksia saa mielellään jakaa jos sellaisia on.

6 kommenttia:

  1. Hei, kiitti vinkistä! Täytyy ostaa testiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Muistaakseni tämä oli nyt kanta-asikastarjouksena n. 11€/pullo. Tuoksun valinnassa saattaa tullla vaikeuksia, niitä oli niin monta...

      Poista
  2. Oon ite ollu kanssa todella skeptinen noiden öljyjen kanssa, mielikuvana minä öljystä kiiltävänä ja liukkaana valaana. Mutta olisi hauska joskus kokeilla tuota versiota, body shop kun toimii aina ;)

    VastaaPoista
  3. Ootko käyttänyt tuotteita nimenomaan kuivaharjauksen jälkeen? Koska luin jostain,et öljyn käyttä harjailun jälkeen olis parempi kuin rasvan.. Tarvii kyl kans testaa, varsinkin kun saa kivan tuoksuisina (kuvittelin et kaupoissa olis vaan jotain vauvaöljyjä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, harjailun jälkeen ja muutenkin, olen ihan hurahtanut tuohon tuoksuun. miksiköhän öljy olisi parempi? mielenkiintoista. täytyykin vähän googlailla.

      Poista