torstai 3. toukokuuta 2012

Polkajamin kevätkujeet

Olen kirjoittanut Polkajamista jo monta kertaa, viimeksi silloin kun karhuprintti löysi luotani uuden kodin. Jonkun mielestä tämä saattaa olla toistoa, mutta minkäs teet jos tyypit jatkavat kivojen juttujen tekemistä. 


Kevätkuosit (koska vielähän ei taida olla kesä?) ovat ihana hennon sävyisiä. Eräällä tuntemallani henkilöllä (tai näitä taitaa itseasiassa olla pari) on kotona kausikaappi, johon hän vaihtaa aina vuodenajan mukaan sopivan väriset astiat esille. Voisikohan ihmisellä on kausiprinttitaulu? Yhteen 20 neliön asuntoon ei kamalan montaa taulua voi ahtaa. Mutta voihan sitä alkaa keräilemään keittiöpyyhkeitä. Nehän on käyttötavaraa.Uusissa tulokkaissa on söpöjä kissoja ja sipulikasveja. Ei voi olla tykkäämättä.

Kuvat metsästin googlen kautta, mutta perässä vielä linkit. Kannatti googlettaa, löysin samalla kivan blogin.

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita. :) Tuo keskimmäinen on todella hellyyttävä, kotoinen kuva. Ottaisin kyllä mielelläni juurikin vaikka keittiöpyyhkeiksi näitä söpöyksiä, joku voisi olla hauska pöytäliinakin. ^^

  Kiitos kommentista! :) Niinhän se aina on, että hiukan pelottaa uudessa paikassa muistiko varmasti tehdä kaikki mitä piti ja vieläpä oikein. Päivällä ei jänskättänyt yhtään, aika tyhjä pääm mutta pois lähtiessä .. alkoi vähän surista ! :)

  Aurinkoa viikonloppuusi,

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kissat on kyllä tosi söpöläisiä :)

   Poista
 2. onpa somia! vakkari paperikauppa, täältä tullaan! lemppari on tuo keskimmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noissa oli kanssa yksi jossa oli sellainen keltainen kastelukannu... se oli myös tosi kiva :) onkohan tampereella ollenkaan jälleenmyyjiä? en ole missään näihin törmännyt.

   Poista