keskiviikko 30. toukokuuta 2012

11 kysymystä

Uuden blogin ensimmäinen haaste tuli Rapuselta. En tällä kertaa jatka tätä eteenpäin, sillä kaikki muut ovat tainneet sen jo tehdäkin...Tässä kuitenkin vastaukseni yhteentoista kysymykseen.

1. Nimeä biisi joka merkitsee sinulle paljon tällä hetkellä.

2. Onko kesässä mielestäsi jotain ikävää?
En ole kovinkaan kesäihminen. Pidän valosta, mutta en pysty olemaan pitkiä aikoja auringossa. Olen enemmän syksyn tyttöjä. En tykkää myöskään syödä helteessä ja vihaan hyttysiä.3. Paras kohteliaisuus jonka olet koskaan saanut?
Tällaisia asioita ei kuulu kertoa blogeissa. Mutta viimeisin kohteliaisuus, jonka voin täälläkin jakaa... Se tuli viestinä puhelimeen ja viestissä sanottiin että olen megaupea. Oikeasti. Megaupea. Voi veljet.

4. Mistä asiasta olet viimeksi valittanut?
Valitin tänään siitä, että jos tietäisi mitä haluaa niin sitä kohti olisi helpompi kulkea. Ja joka päivä valitan siitä kun pesukone ei toimi. Mielestäni on kyllä täysin turhaa valittaa jos ei tee asialle mitään...

5. Entä mistä asiasta olet viimeksi iloinnut?
Varmasti siitä viestistä. Ja sunnuntain aamiasjäätelöstä. Siitä, että välillä ihmiset yllättävät ja ovat välillä niin ihania että itkettää.

6. Luottovaatteesi, joka ei koskaan petä?
Musta villakangastakkini, ei tosin nyt kovinkaan ajankohtainen. Crockerin farkut istuvat parhaiten, bleiseri tekee mistä tahansa salonkikelpoista. Myös noista mytätyistä puuvillaneuleen hihoista...7. Kosmetiikkatuote, jonka koet elintärkeäksi tällä hetkellä?
Madaran sävyttävä päivävoide, Lumenen huulikiilto.8. Jos sinulla olisi toteemieläin, mikä se olisi?
Tässähän se:9. Mistä inspiroidut?
Kiltteydestä. Oman tiensä kulkijoista, jotka eivät väitä että toisen tie olisi väärä.

10. Tämän hetken lempiblogisi? 

11. Mitkä ovat tämän päivän pläänit?
Venyttelen ja luen hetken blogeja ja vähän muutakin. Katson ehkä yhden jakson Greyn anatomiaa ja sitten nukkumaan. Aamulla kello soi 5.30.

4 kommenttia:

 1. Hihiii :) kiva kun teit! Megaupea, aika suureellista, mutta totta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin rehellisesti sanoa, että en ole koskaan aikaisemmin kuullut ko. ilmaisua käytettävän missään :)

   Poista
 2. Awww apinaa! ^^ ja hyvä biisi.


  Kiitos kommentista. :)

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kylläpäs teen kirjoitusvirheitä tänään... kiitos itsellesi kommentista :) apina on edelleen menossa mukana.. vähän alkaa ikä painaa.

   Poista