keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Melkein kuin Strömsössä

Olen edennyt uuden kodin kanssa leppoisaan tahtiin. Viikossa noin yksi projekti. Tosin tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään. Kolme viikkoa olen suunnitellut pattereiden hankkimista kelloon. Se on nyt aika lailla saman ajan näyttänyt 10.10. 


Viime viikolla laitoin naulakon seinään. Ei mennyt ihan keskelle, mutta hei naulasin itse enkä osunut sormeen. Naulakkoon on hyvä ripustaa rakkain laukkuni. Se jaksaa kantaa sen juuri ja juuri.

En muuten koskaan kertonutkaan, että jouluna minusta tuli Marimekon matkurin onnellinen omistaja. Ja nyt sillä on siis oma naulakkokin. 

6 kommenttia:

 1. Annoin sulla liebster tunnustuksen, käys kattoo! Hurrraaa, hurrraa!

  VastaaPoista
 2. :) hitaasti koti tulee.

  Ja hei, sinulla on sentään vasara! Minä olen hakkaillut nauloja ja taulukoukkuja ruuvimeisselin peräpäällä viimiset 5v. :D

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta,ja omistan myös ruuvimeisseliSARJAN. olen saanut ne kylläkin lahjaksi... pitäisiköhän mun seuraavassa arvonnassa arpoa vasara, jos sulla kävisi uudestaan tuuri?

   Poista
  2. Hyvä idea :) Tosin en ihan niin kovasti usko arpaonneeni, täytyy varmaan etsiä kaupasta..joku erittäin miehekäs kukallinen tai pinkki!

   Poista
  3. olen nähnyt ainakin muistaakseni että Roosa Nauha kampanjaan kuuluu vasaroita :)

   Poista