tiistai 1. toukokuuta 2012

Kuka tiesi että Kirsi Nisonen on suunnitellut Cailapille?

Bongasin koko jutun vasta nyt, Nelliinan blogista. Tämä on tainnut jäädä vähän varjoon? Malliston nimi on Paradise of Amazonia.

Tykkään Nisosen yo-laketista paljon ja muutenkin olen (suurien) asusteiden ystävä. Niinpä oli huippukiva huomata tämä projekti, nyt voi saada Nisosen suunnitteleman asusteen aika edullisesti. Eikös Cailapia myydä ihan Anttilassa? Mielikuvani merkistä ei ole ehkä se kaikkein mairittelevin, mutta nytpä pyöräytän kelkkani ympäri sillä Nisosen kokoelmassa on monta suloista juttua. 

Lainasin kuvat Cailapin Facebookista.


Esmeralda helmipanta ja Helcia sydänruusu

Tuo sydänruusu on jotenkin ihan huippusuloinen, voisin kuvitella käyttäväni sitä nutturankoristeena jossakin kesäjuhlissa. Ruususta löytyi myös musta versio ja siinä on kiinitys sekä rintakoruksi että tukkasoljeksi.


Isabella helmipanta ja Xenosia kukkaruusuke


Funkiela nahkapanta

Linkit suoraan Cailapin omaan verkkokauppaan, mutta itse aion käydä kurkkaamassa löytyykö näitä jo kaupoista. Jos joku on tässä asiassa viisaampi niin saa valistaa!

Tuo nahkapanta on itselleni liikaa, mutta näyttää kyllä hauskalta mallin päässä. Täytyy päästä katsomaan näitä ihan luonnossa että saa hypistellä materiaaleja ennen ostopäätöstä. Ainakin tuo Isabella-panta voisi hyvinkin saada luotani uuden kodin. 

Mitä mieltä te olette kokelmasta tai vaikka yleensä näistä vierailevista suunnittelijoista eri merkeillä? Cailaphan teki yhteistyötä myös useamman bloggarin kanssa, mielestäni se kamppis sai vähän enemmän näkyvyyttä kuin tämä? Vai olenko elänyt tynnyrissä?

P.s Isot kuvat– kyllä vai ei? Ja te kaikki kultaiset jotka olette blogin joskus sivupalkkiin nostaneet, vaihdatteko osoitteen tähän uuteen. Voi olla että suljen vanhan josssain kohtaa.

4 kommenttia:

 1. Muuttavat kyllä nämä kuvat mun mielikuvaa cailapista, tulee aina mieleen siitä sokoksen "koruhylly". Pidä kuvat isoina, ovat mielekkäämpiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteestä :) tykkään noista kuvista kyllä toisaalta noinkin..

   Poista
 2. Isot kuvat on hyviä! Ja muutenkin hyvältä näyttää tämä kakspistenolla.

  Musta noi isot hiuskorut ovat kauniita, mutta jostain syystä en ole itselleni vielä osannut hankkia sellaista. Ehkä joihinkin juhliin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olet vielä siellä.

   Ja totta, juhlissa on hyvä kokeilla aina jotain uutta kun muutenkin on kyseessä "erikoistapaus".

   Poista