keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Vanha rouva Tuoli

Tänään on ollut kertakaikkisen kiva päivä. Juuri sellainen, jolloin asioita ikäänkuin loksahtaa paikalleen. Viime päivien saldoa yleisesti:

Sängyn valinta ja osto (x)
Imuri (x)
Kattovalaisimen valinta (x)

Tänään olen saanut kotiini myös tuolin. Täällä on siis istuin. Kun joku tulee kylään niin voin kohteliaasti kehottaa häntä istumaan ja osoittaa tuolia!Tuolivanhus on erään ystäväni kirppislöytö ja heidän perheensä muuttaessa uuteen kotiin sain kunnian tarjota tälle uuden kodin. Vähän tämä on jo elämää nähnyt, mutta se käy tänne oikein passelisti. Olenhan jo vähän nähnyt elämää itsekin. Hyvin me tullaan toimeen. Vähän pirteämpi viltti kaveriksi ehkä.

Tykkään kovasti siitä, että asioita kierrätetään eikä kaikkea vanhaa automaattisesti heitetä pois. Kontrastiksi olen suunnitellut sitten muutaman modernimmankin jutun, täällä alkaa pian näyttää kodilta.

Kiitos vielä kerran teille, jotka toitte lahjan kotiovelle asti...

P.s Vanha päiväkirjani on nyt suljettu, se näkyy enää vain minulle. Jos kaipaatte sieltä jotain, niin sanokaa sitten vain. Kokonaisuudessaan en sitä enää avaa. Lohdutukseksi voitaisiin katsoa vaikka joku arvonta, vaikka sitten kun saadaan kymmenen lukijaa täyteen :) 

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti pääsen pian vierailulle!

  VastaaPoista
 2. Sopivan kokoinen tuoli apinalle :) hyvin mukaisaa että asiat rullaavat. Vieläpä oikeaan suuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, tynnyri vierii vesiputouksesta poispäin...

   Poista