perjantai 13. kesäkuuta 2014

Fudge clean blonde, enemmän potkua tuhkaiseen tukkaan

Kiitos sinulle ystäväiseni, joka vinkkasit Fudgesta. 

Tässä on meinaan paras silver shampoo jota olen kokeillut. Ehdottomasti enemmän potkua kuin missään aiemmassa. Olen testannut ainakin Lorealin, BC:n, Four Reasonsin ja Matrixin versiot tätä ennen ja tämä on ehdottomasti testivoittaja. Silver (tai tässä tapauksessa violet toning) shampoonhan on tarkoitus taittaa hiuksista keltaisuutta/ ei haluttuja lämpimiä sävyjä pois.

Fudgessa on paljon pigmenttiä, ja olen ymmärtänyt että jollain lopputulos on saattanut mennä hiukan ylikin jos vaikutusaika on ollut pitkä. Minun takkutukkani on pitkän värjäys/oman värin kasvatus projektin johdosta latvasta todella keltainen joten kaipasin oikeasti tehoja. Kävin muutamia viikkoja sitten kampaajalla sävyttämässä latvaa ja ostin tämän sen jälkeen ylläpitoa varten. Inhoan välillä sydämeni kyllyydestä tuota tummasta vaaleaksi värjättyä pehkoani, olisin mielummin vaikka harmaahiuksinen.Ajatuksenahan minulla siis tässä on, että ennen pitkää tuo koko värien pieksemä latva leikataan pois. Oma hiusvärini on yllättäen edelleen tosi vaalea ja taittaa tuhkaisuuteen itsessään. Koska hius kuitenkin kasvaa hitaasti (enkä ajatellut leikata kaikkea kerralla, vaikka on se kieltämättä käynyt mielessä), oli väliaikaisapu tarpeen. Ja tämä on paras väliaikaisapu. Fudge ei myöskään tunnu kuivattavan tukkaa ihan kamalasti, vaikka eihän tämä nyt hiuksille mikään ravitsevin vaihtoehto ole.

Tykkään ja suosittelen lämmöllä <3

Otan silti vastaan vinkkejä taikapurkeista, joiden avulla tukka kasvaa 20 cm kuukaudessa. Tässä asiassa kärsivällisyyteni ei oikein tahdo riittää vaikka kuinka pinnistelen, hengitän tai kuuntelen valaiden ääniä.

EN: Fudge; the best thing for my hair right now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti