torstai 26. kesäkuuta 2014

Yksi päivä lomaan ja korut on jo valittu

Minun ja kesälomani välissä on enää yksi päivä. 

Joudun huomenna matkustamaan ja päivästä tulee varmaan pitkä mutta silti mieli on aika kevyt.

Olen vähän suunnitellut lomaa, mutta sillä lailla heppoisesti. Guidelines, niinkuin Captain Jack Sparrow sanoisi. VR on kerrankin aloittanut ajoittanut alelippunsa minun kannalta sopivasti niin ostelin muutamat matkat jo etukäteen. On sitten olemassa jos haluan mennä, jos joku jää käyttämättä niin kestän ehkä sen viiden euron menetyksen. 

Aloin siivota korulaatikkoa ja kaivelin kesäkoruja pimennoistaan. Noiden kaikkien setvimiseen saa varmaankin kulutettua koko illan... kaulakorujen ketjut ovat ilmeisesti talvihorroksessaan kietoutuneet tiiviisti toisiinsa ja tehneet itsestään epämääräisiä myttypesiä. Kesän aloitukseen koruiksi vanhat hippihelmet jotka äiti on ostanut minulle Keskustorin markkinoilta, Poola Katarynan korvakorut ja vanha rihkamasormus, jota voin käyttää vain kesäisin koska muulloin se on kaikkiin sormiini aivan liian suuri. Kesällä, kun sormet eivät ole kylmettyneet, tätä voi käyttää etusormessa melko huolettomasti kunhan ei liikaa heiluttele käsiään.

Yksi päivä vain.

Onko siellä muita lomalaisia?

EN: One more day and then... vacation and this song :)

5 kommenttia:

 1. Joo, noi Supersäästöt on kyllä taas niin bueno! Ja lisäks Onnibus alkaa ajaan Tampereelta Helsinkiin kahdeksan vuoroo päivässä kahen tunnin välein. Uusissa busseissa on vielä Wi-Fikin ja töpselit latureille (niin tietty IC:ssä ja Pendossakin) ;) Pakko reissata itekin tossa lomalla sitten edes kotimaassa jos ei muuta ilmene.

  Mutta oikein hyvää lomaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkahuollolla on myös usein tosi hyvät hinnat netistä ostettuna mut en kauheesti tykkää matkustaa bussilla.mutta VR:n normihintoihin verrattuna siihen joutuu kallistumaan aika usein. Ja kiitos paljon :)

   Poista
  2. Totta. Tarkan tikettejä on tullu myös käytettyä jonkin verran, parhaimmillaan oon yleensä päässy 2-7 eurolla suunta. Mutta tosiaan toi VR:n 5e hinta kyllä vetää pohjat, etenkin kun itekin tykkäisin mieluummin matkustaa junalla, ja siellä on tosiaan se junanettikin :)

   Siinä mielessä Onnibusin uus konsepti kiinnostaa kyllä, koska se ei oo kauteen sidonnainen vaan aina voimassa.

   Poista
 2. Mulla alkaa ens viikon ma loma! Toisaalta aika haikeaa, sillä olen viihtynyt työpaikassani kamalan hyvin enkä tänne enää töiden merkeissä varmaankaan palaa. Saa nähdä, osaanko edes lomailla vai alkaako ahistaa haha :D onneksi pian mennään nizzaan ja sen sellaista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tähän lomailuun pitää nyt vähän opetella. Mutta olen kyllä hymyillyt nyt melko leveästi kun olen puoli tuntia tässä kotona ihmetellyt työpäivän jälkeen :D

   Poista