torstai 12. kesäkuuta 2014

Kylpyhuoneen säilytysratkaisut

Pitkästä aikaa kotijuttuja.

En ole koskaan tainnut kuvata kylpyhuonettani tänne blogiin ja no, en taida sitä ihan heti tehdäkään. Valaistus siellä kun on mitä on ja minun kuvauskalustoni on mitä on. Jos olisin hyvin-hyvin- kiltti niin voisinko saada synttärilahjaksi uuden kameran? Joulupukki?

Halusin kumminkin kuvata teille nämä säilytysratkaisuni, jotka sinne hankin joskus syksymmällä. Kokosimme ystäväni kanssa samoihin aikoihin kylpyhuoneeseen puisen, pyörillä olevan hyllykön, johon saan pinottua hieman kaikkea tavaraa jota nurkissa pyörii. En ole todellakaan mikään kosmetiikkahirmu naiseksi, mutta pieni peilikaappini ei oikein venynyt pesuaineden, suoristusraudan tms. säilytykseen. Koska puinen hylly oli mielestäni niin kaunis, halusin siihen myös kivat säilytyslaatikot kaikkea pikkusälää varten.Tykkään kovasti House doctor-merkistä, johon olen törmännyt monessa pienemmässä sisutusliikkeessa. Hankin laatikoiden kanssa samaan aikaan myös tuollaisen telineen, johon saa meikkisiveltimet, ripivärin ja muut sellaiset pystyyn. Ovat helposti käsillä.
Ostopaikka näille oli Aleksis Kiven kadulla majaa pitävä Domdom. Olenko kertonut koskaan että se on yksi lemppari putiikeistani Tampereella? Jos en, niin nytpä kerroin. Suosittelen tuota katua muutenkin jos poikkeat Tampereella, samasta suunnasta löytyy myös muita kivoja sisutusliikkeitä ja retken voi päättää Laukontorin jätskikojulle tai vaikka ravintolalaivojen terassille. Tänän kesänä on silläkin saralla valinnanvaraa... (niitä laivoja tuntuu tupsahtavan koko ajan vain lisää)

Niin, ja Domdomilla on myös verkkokauppa ja House Doctoria löytyy myös ainakin Katokon valikoimista. Tykkäättekö? Ja miten itse olette ratkaisseet kylpyhuoneen säilytysongelmat? Vai onko lukijoissani vain niitä, joilla on peilikaapissa kolme purkkia siistissä rivissä.... ja jos on, niin miten teette sen?

EN: I wanted to show you my solution for all those little things that mess up your organized bathroom :) House doctor is one of my favorites when it comes to storage.

7 kommenttia:

 1. Hei mä haluan noita purnukoita kanssa! :) kiva kuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin kun ostin niin oli onneksi vain nämä kaksi vaihtoehtoa (ja otin molemmat :D), noita kuoseja on niin paljon ihania etten olisi ikinä osannut valita.

   Poista
 2. Laukontoriltapa kannattaa jatkaa suosiolla sillan yli Minetin jätskikojulle. Nam! Kävin siellä eilen.

  Ja Aleksis Kiven kadun ruoka- ja kauppakeskittymä on kyllä omaa luokkaansa. Ihan täydellinen pikku design/herkuttelupätkä, eikä kauppahalliinkaan ole pitkä matka. Kohta siinä aukeaa vielä Pikkubistro Kattilakin, niin a vot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaa... mä jotenkin ajattelin automaattisesti että olit Mustanlahden satamassa, huomasin sen kuvan instassa. Mutta ok, hyvä tietää! Kauppahalli on kyllä ihana. Kattilasta en ole vielä kuullut, mutta varmaankin voin pian lukea sun blogista siitä... :D Lasken nykyään sen varaan että pysyn mukana ihan vaan sitä lukemalla.

   Poista
  2. En tiedä onko Mustalahteen tullu konttia tänä kesänä, ainakaan silloin kun kävin Särkänniemessä, ei vielä ollu. Luulen, että ei välttämättä tuukaan, nyt kun Särkässä on yksinoikeudella vaan Minettiä, ja se on sen verran lähellä, kuitenkin ilmaseks pääsee alueelle.

   Heh, ja mitä Kattilaan tulee, katotaan nyt, millon se aukee ja millon ehdin. Kauheet suorituspaineet tulee O:)

   Poista
  3. Oli siellä mun mielestä, eilen ajoin siitä pyörällä ohi.
   Ja ei paineta, mulla on edelleen Bar Burritokin testaamatta :D Oon superhidas näissä.

   Poista
  4. Oolrait, no hyvä! Minetti rulaa :)

   Poista