maanantai 9. kesäkuuta 2014

Nyt on jo vähän parempi

Luin tänään Pupulandia- blogista ajatuksia herättävän tekstin aiheesta "kell' onni on, se onnen kätkeköön". Päästyäni loppuun ajattelin että no hitto vie. 

Kuten blogin päivitystahdista on ehkä joku saattanut päätellä, on tämä kevät ollut minulle vähän takkuinen. Olen ollut uusien haasteiden edessä ja välillä on yksinkertaisesti ollut paukut totaallisen lopussa. Kun kaikkea ei voi blogiin kirjoittaa, niin sitten jää päivittämättä kokonaan. Ajattelen blogini kanssa vähän niin että jos ei ole mitään kivaa sanottavaa niin on parempi olla hiljaa :) Tosin, en olisi minä ellen joskus kirjottaisi myös alavireessä... tai avautuisi antaumuksella vaikkapa joukkoliikenteestä. Mutta ymmärtänette mitä nyt haen takaa.Nyt kun kesää kohti mennään alkaa olo kuitenkin hiukan helpottaa. Moni asia kääntyy parempaa kohti. Ja miksi en kirjoita siitä tänne. Koska oikeasti vähän taikauskoisesti ajattelen että jos iloitsen niin huomenna alasin tipahtaa taas niskaan. Ja sitten olen vaikkapa luvannut palata "normaaliin blogitahtiin" enkä pystykään...tai en jaksakaan matkustaa ystäväni luo... tai lomamatkan lennot varattuani se kone ei koskaan nouse maasta.

Olen vähän sellainen jolle pitää sanoa välillä että "mitäpä jos kaikki meneekin ihan hyvin?". Eräs rakkaimmista ystävistäni kutsuukin minua aina välillä Aasi-Ihaaksi. Sillä lailla lempeästi, mutta kuitenkin niin että tajuan mitä hän hakee takaa.

Niin että tästä tuli nyt tällainen pikahuikkaus, että hei kaverit, tänään oli ihan hyvä päivä! Olin pitkään ulkona töiden jälkeen, sulatan pakastinta eikä edes kovasti mennyt hermo vaikka poltin viikon lounaskeittoni juuri pohjaan. Se ei maistu palaneelle ja sain hyötykäytettyä kaikki vihannekset jääkaapista!

Joten, maanantain kunniaksi, lauleskellaan:

Because I’m happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy
Clap along if you feel like that’s what you wanna do

-Pharrel Williams/ Happy


Huomenna aion laittaa kivoimman mekon päälle. Ihan vaan koska on tiistai. 

Laita sinäkin niin jammaillaan yhdessä läpi viikon (lempi housutkin käyvät). Ei haittaa vaikka välillä vähän kompasteltaisiinkin.

EN: Monday with Pharrel is better than just Monday.

6 kommenttia:

 1. Ite odotan vain et alkais loma ja pääsis pois täältä hetkeks. Hajotusta on ollu ilmassa vissiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtalotoveri :) vielä pitää sinnitellä hetki...

   Poista
 2. Tuli muuten mieleen, että ootkohan nähny tätä videoo? Se on mun mielestä hauskin Happya lainaava video. En oo edes yhtään Star Wars fani, mutta tää vaan toimii :>

  http://www.youtube.com/watch?v=9HvaFhUcm-4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. en ollut nähnyt. Melkoiset movesit :D Mitä ny välillä vähän epärytmiin :D

   Poista
 3. toi on niin loisto biisi! kuuntelin sitä jonkin aikaa töissä aina päivän alkuun ja jammailin yksikseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinään jammailu <3 kiva löytää pitkästä aikaa oikein hitti joka pistää jalat liikkeelle...

   Poista