torstai 3. lokakuuta 2013

Satumetsässä

Tämä on se syksy mitä rakastan. Valoa on vielä, mutta pitää pukea että pysyy lämpimänä. Ulkona on ihan mielettömän kaunista, katsokaa vaikkaOlen hyräillyt itsekseni viime päivänä Päivänsädettä ja mennikäistä. Jotenkin syksy on sellaista armollista aikaa. Ei vielä ole valo loppunut täysin niiltä, jotka sitä kaipaavat mutta on tilaa myös pimeässä viihtyville menninkäisille. Tykkään kovasti uusista tennareista, ainoa vaan että jalkani ovat taas ihan rikki. Shepherdin töppöseni lienevät ainoat kenkäni, joiden kanssa olen ollut parasta kamua alusta lähtien. Pitäisikin hakea ne varastosta.Olen vähän sairastellut alkuviikon, en ole liikkunut enkä tehnyt ruokaa. Viikonloppuna toivon että tilanteeseen tulee muutos. Että ainakin menisin ulos ihastelemaan ja nuuhkimaan syksyä. Vaikka sataisikin. Pakkasessa on marjoja ja teevarastot on täydennetty. Nyt täytyisi enää kysyä äidiltä, voisiko hän mennä lankakauppaan niin saisin neuleprojektitkin käyntiin. Pari viikkoa ja sitten Siskon kanssa pikkupikkuviikonloppulomalle Helsinkiin. En malta odottaa.

Tänne vain syksy, rakkaani. Olen valmis. Käy kanssani niin kotiluolaan näytän sulle tien... 

Kyllä, syksy on tehnyt minusta myös romantikon. Kynttilöitä sytyttelen ja luen hupsuja rakkauskirjoja. Miten syksy vaikuttaa teihin? Onko siellä ketään enää lukemassa?

EN: I really really love fall.

4 kommenttia:

 1. Ihana syksy siellä!:) hyvin romantillinen vuoden aika ;)

  VastaaPoista
 2. kyllä ja kyllä :) vielä kun joku vähän silittäisi niin kaikki olisi täydellisesti, heh. onneksi on teetä ja untuvapeitto.

  VastaaPoista
 3. On täällä lukijoita. Syksystä olen samaa mieltä. Hyvin paljon kynttilöitä on käytössä myös, mutta hupsut rakkauskirjat ovat ennemminkin Harry Potter tyyppisiä tässä päässä. Ainoa muutos kesään on, että musiikki vaihtuu aina näin syksyn myötä hieman rauhallisempaan.

  Tosin nyt kiinnostaa, että mikä on "hupsu rakkauskirja"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Harry Potteria voi sanoa rakkauskirjaksi? Mutta joo, en taida jakaa omianikaan :) Kivaa syksyn jatkoa, täytyy nauttia ennenkun lumi tulee :)

   Poista