tiistai 22. lokakuuta 2013

Silkkipuuteria ja toiveita paremmasta

Viikonlopun Helsingin reissulla suunnistin melkein ensiksi Jolieen. Muistatteko, kun kirjoitin meikkipohjan metsästyksestä täällä? No, joskus hankinnat venyvät syystä taikka toisesta. Vaikka testin jälkeen olin bb-voiteesta aika vakuuttunut niin jäin silti jotenkin jahkailemaan. Ja sehän johti kaikkeen muuhun kuin hyvään.Päätin korjata tilanteen nyt, kun kerran olin muutenkin kaupungissa. Olin haaveillut hiljaisesti myös uudesta irtopuuterista, ja kun myyjä sitten suositteli tätä Couleur Caramelin silkkipuuteria niin olin aika helppo nakki. Yhteissummahan näillä ei ole edullisimmasta päästä, mutta toivon että iho hiljalleen tottuu ja lähtee paranemaan päin. (Tänään ei vielä siltä näytä, todellakaan, mutta malttia, hoen itselleni)

Meikkipohja on iso osa arkimeikkiäni. Koska tuote on kasvoillani koko päivän, panostan tässä kohtaa mielelläni ja suosin samasta syystä luonnonkosmetiikkaa. Voin raportoida vaikka muutaman viikon tai kuukauden päästä, että miltä näyttää.

Tykkään ainakin kovasti tuosta Terre d Ocin pakkauksesta. Että eihän tällä voi mennä pieleen :)

EN: New in: Terre d'Oc BB cream and Couleur Caramel silk powder. Lets see if we get along. I'll report back after few weeks.

4 kommenttia:

 1. Toivotaan että nämä puhelin auttaisivat sua!:) mä toivuin omasta ihokohtauksesta sen kookosrasvaa avulla... Eikä se oo kallista?!?!:o laita raporttia, että miten nää toimi!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ostit sitä? Oon katsonut vaan ruohonjuuresta, mutta ehkä ne on jotain tukkupakkauksia...ja laitan kyllä :) Tuo silkkipuuteri tuntuu kyllä hyvin silkkiselle. MEikkipohjan sävyä se ei muuta suuntaan tai toiseen, joten hyvä tuote vuoden ympäri.

   Poista
  2. Puhelin=putelit...? Ostin täältä jostain luomu marketista. Eikös Suomessa oo joku life tms luontaistuote kauppa?? Kaikki tollaset. Ekolo jne?

   Poista
  3. Ahahaha, mietinkin että mitä ihmet...? Täytyy sitten mennä uudestaan. Olen varmaan käsittänyt väärin jotain. Onko se sellaista ihan öljymäistä?

   Poista