tiistai 8. lokakuuta 2013

Typerä typerä iho

En ole halunnut lähteä enää pariin viikkoon ulos ilman meikkiä.

Olen jälleen kierteessä. Stressi, ihon kunto huononee hiukan, stressin lisäksi stressi ihosta, jonka jälkeen sen kunto huononee lisää, isompi stressi ja isompi reaktio jne.

Jos en olisi niiiiiiin aikuinen niin haluaisin mennä pöydän alle ja vähän pillittää. Miten voi muka olla että itsetuntoa joutuu nyt etsimään joka kiven ja kannon alta.

Mutta kasvoni minä näen joka kerta ensin kun katson peiliin. Ja sitäpaitsi tulehtunut iho tuntuu inhottavalta.


Olisiko auttanut, jos olisin vaihtanut meikkipohjan enkä jäänyt jahkailemaan? Miksi ihmeessä pihtailin tässä kohtaa, ehkä meikkivoide pilasikin kaiken? Syönkö ja nukunko ihan normaalisti? Onko nyt vain niin, että iän myötä kroppa ei totukaan enää muutoksiin nappia painamalla? 

Typerä typerä typerä iho.

Kaikki vinkit jotka eivät kuulu "yritä nyt vain rentoutua" otetaan avosylin vastaan <3 Huomenna taas jotain iloisempaa. Niin, ja halauksia kanssa-stressaajille!

EN: Stupid day.

4 kommenttia:

  1. Kookosrasva, kylmäpuristettuna. Kokeile pitää naamiona, ei se voi huonommaksi sitä viedä :) t. Toinen ihovammainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeasti? Muuhunkin kuin kuivaan ihoon? Hmm. Harmi kun sekin taitaa olla kallista/isoissa purkeissa. Mutta voihan sitä käyttää ruokaan jos ei toimi :)

      Poista
    2. No mä ostin oman pönäkän hintana max 5euroa. Suosittelen myös ihotautilääkäri, koska jos olet vaikka allerginen jollekin. Ihan oikeasti.

      Poista
    3. Ai jaa? niin vähän? en usko että lääkäri auttaisi. sanoisi että stressaa vähän vähemmän ja ole ulkona enemmän :)

      Poista