maanantai 21. lokakuuta 2013

Ihan muina kodinpikkunikkareina, osa 1

Tämä päivä on ollut jymymenestys.

Mitä saadaan, kun yhdistetään arkivapaa, uusi tukka, ex tempore kuskiksi nakitettu ystävä, 5 minuutin visiitti Kodin ykköseen, vielä ex temporempi reissu Ikeaan, kaksi pannupitsaa ja rakennutarvikkeita? Vastaus on: sellaista sekametelisoppaa niin hyvin tuloksin että melkein hämmentyy.

Siis me, minä ja ystaväni, itsänäiset ja taitavat ihmiskätöset, kokosimme kahdestaan Ikean huonekalun. Meille ei jäänyt ylimääräisiä ruuveja eikä hermo mennyt kertaakaan. Aikaa meni noin tunti. Pitsan syömistä ei laskettu aikaan.



Mainittakoon vielä, että hyllykössä oli ainakin 13 osaa ja 3 erilaista ruuvia ja kaksia eri kokoisia tappeja (aina niitä tappeja....). Eikä jouduttu edes purkamaan kertaakaan. 

Projektin jälkeen molempien kasvoilta paistoi vähän sellainen epäuskoinen ja pöllähtänyt ilme. 

Että mekö se hitto vie oikeasti tehtiin.

Kotijuttuja on tulossa, sisutusvimma on ottanut vallan. Pesä pitää selkeästi saada kuntoon ennen kuin talvi koittaa. Uusi matto saapui tuon hyllykön lisäksi tänään. On sellainen olo että haluan puuhastella kotona.

Uskoa viikkoon, sitä pystyy (näköjään) ihan mihin vaan kunhan vain innostuu tarpeeksi.

EN: Swedish people make good instructions. We made it!

4 kommenttia:

  1. Oon vähintään yhtä ihmeissäni. Good job!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohje oli monisivuinen!! Olen vielä kakkospäivänkin yllättynyt ja ylpeä. Kuvia tulossa...

      Poista
  2. Jippii!
    Meillä ei käynyt ihan yhtä lupsakasti Jyskin senkkiä kootessa, nuo ovet edelleen pikkusen repsottaa ..Mutta onpahan persoonallisen näköinen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kokemusta on myös noista ei-niin-lupsakoista kokoamisprojekteista, siksi tämä olikin hämmentävää. Koko ajan hoin kaverille että "ei se sit haittaa mitään jos me ei saada niitä pyöriä kiinni, pääasia että se pysyy pystyssä..." :D

      Mutta nimenomaan, persoonallisuus kunniaan. Sillä teidän senkillä on tarina takana ja se on monesti arvokkaampaa kuin joku suora ovi.

      Poista