tiistai 15. lokakuuta 2013

3 päivää lomaan

Tiedättekö sen tunteen, kun vaan tietää olevansa tauon tarpeessa? Että mitään ei enää pysty sisäistämään tai käsittelemään?

On aika viheltää peli poikki. Otan lomaa. Kaikki kolme päivää (joista siis kaksi olisin vapaana muutenkin, kun teen töitä vain arkipäivisin, mutta ei juututa siihen). Kolme päivää minilomalla, ihanaa. 

Menemme Siskon kanssa Helsinkiin kahdeksi yöksi. Lähdemme perjantaina enkä malta odottaa Hotellin valkoisiin lakanoihin, sänkyyn jonka joku muu petaa.  Aion syödä hyvin. Nukkua hyvin. Jutella siskon kanssa pöljistä ja tärkeistä jutuista.  Jättää pienen tipin siivoojalle, koska hän on hotellin tärkein lenkki... :) Ja kun sunnuntaina tulen takaisin, minulla on yksi päivä itselleni. Ja sisutusvimmalleni. Koska Helsingissä perinteisesti sataa ihan joka ikinen kerta, kun olemme siellä, nin onko teillä hyviä vinkkejä esimerkiksi kivoista kahviloista tai muista paikoista, jossa pakoilla sadetta? Vieläkin olen pääkaupungissamme vähän vieraalla maalla, vaikka nyt rakkaspakkausystäväni loikattua olen tutustunutkin siihen paremmin. Osaan jo Töölöstä keskustaan. Tosin matkalla aina juutun kuvaamaan ja ihmettelemään; jotkut saavat asua vaaleanpunaisissa kivitaloissa, joissa on korkeat ikkunat. Heidän täytyy olla onnellisimpia ihmisiä maailmassa, eikö täydykin?

EN: Waiting for my three day weekend break in Helsinki <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti