keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Toisen kynästä

Hei kaverit, tänään ei omaa sisältöä juuri ole. On pyykki- ja kehonhuolto(lepo)päivä. On niin pimeää ettei kuviakaan enää oikein voi ottaa. Halusin kuitenkin jakaa muutamia juttuja, joita itse pidän mielenkiintoisina. Olen ennenkin nostanut täällä esiin lempiblogejani ja sellaista ja nyt haluaisin taas kiinnittää huomionne muualle.

Tämä hetkisistä blogiportaaleista taikka verkkoyhteisöistä Lily on ylivoimainen suosikkini. Nykyään hakeudun tänne, kun etsin uutta luettavaa ja myös moni ikiaikaisista suosikkiblogeistani löytyy täältä. Lily on jotenkin sellainen piristävän hyvätapainen yhteisö, sillä ainakin niissä blogeissa joita aktiivisesti seuraan, kommentointi pysyy suhteellisen järkevällä tasolla ja asioita herää myös aidosti keskustelua. Tykkään myös Toimituksen blogista, sieltä olen tehnyt monet hyvä bongaukset. Jos osaisin (ja se olisi mahdollista) niin keräisin apinan päiväkirjan ja muuttaisin itsekin Lilyyn :) En vain ehkä halua perustaa koko hommaa jälleen uusiksi.

No, mutta, tulipa pitkä jaarittelu.

Eli minua ilahduttaneita blogeja/ kirjoituksia viime ajoilta, kaikki Lilystä tällä kertaa:

1. Kävikö pahasti?- kampanja, taistelu välinpitämättömyyttä vastaan.
Luulisi, että auttaminen olisi itsestäänselvyys, mutta näin ei ole... Haluan olla mukana! Jokainen meistä tarvitsee joskus apua (nyt lähti heti soimaan päässä "sillä jokainen joka apua saa sitä joskus tajuu myös antaa tajuu myös antaaaaaa...).



Mielenkiintoisin uusi blogilöytö hetkeen. Jos olette nähneet tavarataivas- dokkarin niin pelin henki on sama. Bloggaaja on pakannut kaikki vaatteensa varastoon ja saa ottaa sieltä itselleen yhden asian päivässä. Tässä on todella hyvä ote. Ei ahdistava, vaan itseään kuunteleva ja oikeasti oivaltava blogi. Suosittelen!

3. Pupulandia blogissa Jenni kertoo työpäivästään ja samalla avautui kiinnostava keskustelu tekijänoikeuksista ja kuvien käytöstä blogeissa. Apinan päiväkirjassa taidetaan käyttää jatkossa aina omaa tuotantoa... piirrän paperille sitten vaikka tikku-ukkoja ja kuvaan ne. (Huom! Tuo ylempi kampanjalogo oli tarkoituskin jakaa!)

4. Viimeisenä kevennykseksi Saara Sarvaksen 30 syytä joiden takia on siistiä olla aikuinen. Saara on kyllä sympaattinen <3 Juttu on vanha, mutta se ei poista sen hyvyyttä. Olin unohtanut Saaran treeniblogin jostain syystä ja vanhojen juttujen kahlaamiseen saikin kulumaan yhden vapaailllan. Pitäisi tehdä omakin versio joskus. Tykkäsin erityisesti kohdista "voi pussailla ketä lystää" ja "ei tarvitse lähteä kesälläkään ulos jos ei huvita". Jos on ahdistunut tai paha mieli niin suosittelen myös listalla mainittua Pusheenia!

Vinkatakaa oma lempparinne! Seuraatteko te paljon blogeja jonkin tietyn portaalin alta tai onko suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti