lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lauantaipuuhailua

Hejsan, se olisi taas Sisko puikoissa :)

Eilisistä munkeista ja nauruista selvittyämme teimme lauantaitoimintasuunnitelman. Koska oli luvattu sadetta (ja sadetta sieltä sitten tulikin), päädyimme bussiretkelle Ikeaan.

Aamu alkoi jo kello seitsemän sateen ropinaan ja koska en saanut enää unta lueskelin muutamat blogit ja kuuntelin ihmeissäni ensimmäisen kevätsateen ropinaa ikkunaa vasten. On siinä toisaalta jotain kovin rauhoittavaa, toisaalta jotain hyvin ärsyttävää. Kolea ja märkä keli, menee luihin ja ytimiin. Hyrr, sanon minä. Mutta peitto pelastaa ja saa rauhassa hautua vielä syvemmälle. Iduska oli reipas ja lähti herättyään salille. Tästä toimeliaisuudesta intoutuneena päädyin siivoamaan, hyötyliikuntaa nääs :)Treenien jälkeen söimme yhdessä aamupalaa, jonka jälkeen nokka kohti Ikeaa. Mitään suurempia tarpeita ei ollut mutta jotain pientä tarttui matkaan. Aina hyödylliset mehujäämuotit ja pursotinpussisetti! Kyllä, valitsimme tietenkin ne tyttöväriset muotit. Ostimme myös muutaman ei niin kiinnostavan tavaran.

Ikean jälkeen kaupan kautta kotiin ja burgerit paistumaan. Tulee vaan niiiiin paljon parempaa kun tekee ite. Massut täynnä ja seuraavaksi Pakko tanssia. Aika hyvä lauantai.

Huomenna toivomme auringonpaistetta ja luvassa ehkä hieman kaupungilla pyörimistä. 

EN: Relaxing saturday: rain, Ikea (?) and food.

2 kommenttia:

 1. Ihanat nuo jääpuikkojutut! <3 Tulee ihan lapsuus mieleen :D

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meillekin tuli! Siksi ne varmaan tuli hankittuakin :)

   Hauska blogiosoite sulla :)

   Poista