lauantai 20. huhtikuuta 2013

Jos oisin aurinko, niin saisinko sua koskettaa, jos oisin aurinko, ikkunastas kurkistaa

Kuka muu muistaa Peltsin ja Juuson 'Jos oisin aurinko'- kappaleen?

"Mä maata pyörittäisin, pyörittäisin
kohdalle sun pysäyttäisin"

Tänään on ollut pöljien biisien, auringonpaisteen ja hyvän seuran päivä. Samalla on kuitenkin moni asia, teko ja sana vähän mietityttänyt.

Ikävöin tänään: Radio Mafiaa, tanssimista, vaaleita ja likaisia varsilenkkareita, Snöreä, heinän tuoksua, kesäöitä, sekä mun parhaista parhainta kamua ja kaveria. Onneksi näistä melkein kaikki on vielä tavoitettavissa... täytyy osata vaan pysäyttää se maa oikeaan kohtaan :)Pöksyt toimii melkein minkä tahansa kanssa, tänään jalassa vanhat Puman varsilenkkarit. Sääli, että kankaaseen nousi ensi pesun jälkeen joku ihme nukka! Näkyy jopa kuvassa. Reklamoisin, mutten halua  jäädä ilman pöksyjä.

Huomaan, että tyylini palaa koko ajan ajassa taaksepäin, kesäksi haaveilen niittifarkkutakista. Siis sellaisesta, johon niitä niittejä ei ole valmiiksi upotettu tai painatuksia tehty tehtaalla vaan tussilla :) Etsiskelin tänään kirppiksiltä farkkutakkia, mutta ei löytynyt kuin yksi aivan liian kittana. Sen sijaan pelastin mustan käyttämättämän mymmeli-tyylisen kauluspaidan muutamalla eurolla. Kelpaa sekin. 

EN: Enjoying this sunny day in my new pyjamas and very old Puma sneakers. Have a great weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti