keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kahvikupponen

Heippa! Tässä tulisi ensimmäinen kirjoitelma alá Sisko. Ja koska ensimmäiset asiat ensiksi (niinkuin Jukka Poika aikoinaan lauleskeli), niin päätin aloittaa aamusta. Eli siitä, mikä tekee aamusta maukkaan ja makoisen :)Tadaa! Se on Keepcup. Kuppi, joka pitää aamukahvin kuumana töihin asti ja leikkaa kahvilakuluja roimasti. Vallan hyvä kuppi ja sain vielä itse valita siihen väritkin. Nettikaupan ja muutenkin tietoa keepcupista löydät täältä. Toimittavat myös Suomeen, tosin toimitusaika oli aika pitkä. Kuppia taitaa saada myös Helsingin pikkuisista keittiötarvikeliikkeistä, jos joku tietää tarkemmin saa vinkata :)

Tykkään juoda aamukahvin samalla kun kävelen töihin. Päivä alkaa jotenkin rauhallisemmin. Saa samalla hieman heräillä ja käydä läpi aamuajatuksia.. tai sitten hyvin useasti vain keskittyä kahvin hyvään tuoksuun ja sen siemailuun. Pientä arjen luksusta, sanoisin.

EN: My sisters keepcup, a little thing that makes her morning better. 

6 kommenttia:

 1. Minä haluan myös tuollaisen! Leopardikuviossa... Lahjavinkkinä seuraavaan lahjustustilaisuuteen ;) Aamu ei ala ilman kahvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma löytyykö leokuosia :) Sun täytynee aloittaa metsästys.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heippa! Niin se kyllä on :) Ei ole kahvi myöskään bussimatkoilla sylissä.

   Poista
 3. Onpas kiva kahvikuppi!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :)
   Aloin miettiä itsekin sen hankintaa kun olen nähnyt sen nyt Siskolla käytössä lähes joka päivä.

   Poista