sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Laukkuhaaveita jälleen: Lumi SS13

Menin ihan vähän kurkkimaan Lumin sivuille tulevia uutuuksia ja ihastuin näihin Lookbook-kuviin päätä pahkaa. Olen ajatellut, että seuraava laukkuhankintani olisi vaalempi/ruskea, näistä jokainen osui ja upposi.Etenkin tuo viimeisen kuvan pikkulaukku marjapuuron värisenä on puhdasta rakkautta. Nämä haaveet tuntuvat jotenkin myös järkevämmiltä kuin se sitruunankeltainen salkku... jäin loppujen lopuksi miettimään nahkaisen salkun painoa ja se sai minut vähän epäröimään. Onneksi olen malttanut mieleni. Haaveilu on hauskaa.


EN: I fell in love with this lookbook photos from Lumi SS13 collection. My favorite is maybe the little one in the last picture, but it's really hard to decide ;)

4 kommenttia:

 1. Suoerihana toi vikan kuvan pikkulaukku! Oooooo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Nämä oli vielä verkkokaupassa "coming soon"- osastossa, mutta pakko varmaan käydä kurkkaamassa varovasti hintaakin joskus myöhemmin... se on täydellinen.

   Poista
 2. Oi toi vasemmanpuoleinen alhaalla on ihana! Kivan rento! Näköjään kevääntulo teettää muillekin laukkukuumetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ne on kaikki. Mistähän saisin lottovoiton... :) ja kyllä, todellakin. Se Chloen April totekin oli ihana.. vähän samoissa värimaailmoissakin ollaan. Ihanaa kun piipahdit täällä!

   Poista