lauantai 2. helmikuuta 2013

Köllöttelyä

Rakastan kiireettömiä aamuja. Vähitellen olen oppinut pitämään myös siitä, että saan touhuilla yksin ja kenenkään häiritsemättä.

Tänään aloitin aamun superjumppaputkella, josta ansaitsisin mielestäni vähintään mitalin. Kerron tästä lisää joskus toiste... kävin salilla myös saunassa ja töppöstelin kotiin aamupalalle. Nyt olenkin sitten köllöttänyt ja pohtinut seuraavaa siirtoa: Bourdainin kirjan aloittaminen vai ruokakauppa ensin.
Kahvikuppi seuraa minua aamuisin ahkerasti. Tämä kyseinen on saatu joululahjaksi yhdeltä maailman parhaalta tytöltä, joka on kulkenut vieressäni koko elämän ajan. Siinäpä ystävä.

Blogin suhteen suunnitelmissa olisi kirjoittaa lähiaikoina ainakin kuntosalipeloista ja niiden voittamisesta, ihmissuhteista ja L´Atélier des Délices- sarjan kosmetiikasta. Onko teillä mitään toiveita tai kiinnostaako näistä mikään? Taidan jatkaa ideointia vielä muutaman tunnin tästä peiton alta käsin.

EN: I love these kind of mornings when I don't need to go anywhere if I don't want to. I spent the early hours in the gym and then came back home for breakfast. Now I'm only lying here, planning my day forward: Bourdain's book or grocery shopping first. 

Coffee cup follows me everywhere I go, this one is a gift from one of my dearest friends. She has been there for me my whole life, that's what I call  friendship <3 

6 kommenttia:

 1. Kaikki kiinnostavia aiheita, jään odottelee mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos vaikuttaa hyvältä. Tapojani kuitenkin hiukan tarkkeilleena: osa näistä saattaa ilmaantua tänne joskus syksyllä :) Mutta ainakin kosmetiikka ja kuntosalijutut kirjoittelen varmaan lähiaikoina, näin toivon.

   Poista
 2. Oikein suloinen muki! ^^
  Voi hurjat salitreenit pitäisi vissiin itsekin aloittaa. "Onneksi" äiti jäädyttää sairaslomansa ajaksi korttinsa, niin voin käyttää sitä ennen kuin on omaan jäsenyyteen varaa. "onneksi" lainausmerkeissä koska ei sairasloma ole niin kovin iloinen juttu mutta kuntoilu olisi tälle neidille enemmän kuin tarpeen :p

  Oo lisää uutta kosmetiikkaa. Never heard, joten lisäinfoa tänne vaan ^^

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä aloitukseen! Ja äidille paranamisia...

   Noi on siis niitä juttuja jotka tilailin Jolielta ennen joulua, mutta nyt olisi kertynyt jo vähän käyttökokemusta.

   Poista
 3. joo, hyvältä kuulostaa :) etenkin tosta kuntosaliasiasta olisi kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiiitos kun otit kantaa :) Juttua tulossa lähipäivänä!

   Poista