perjantai 1. helmikuuta 2013

Hattu ja muffinssi

On helmikuu.

En jotenkin pysty ymmärtämään, että aikaa on kulunut niin paljon. Tavallaan ajanlaskuni nollautui, kun muutin tähän asuntoon ja silloin epäilin että asunko tässä vuotta millään. Ja niin vain on että parin kuukauden päästä olen asunut. Ja uutta vuottakin on menty jo kuukausi!

Tänä keväänä aion pitää itsestäni (entistä paremmin) hyvää huolta. Tämän päivän yksityskohtina toimi muutama täälläkin jo moneen kertaan nähty asuste: koruna Delikalasin muffinssi ja villahattu viime kesän kirppislöydöistä. Tuo muffinssikoruni on yksi rakkaimmista ja muistuttaa minua myös vahvasti niistä päivistä kun aloitin blogini aikanaan. Siitäkin on kohta jo kolme vuotta...

EN: My accessories for today: old hat from flea market and muffin necklace from little Finnish brand, Delikalas. I don't know whether you can get them anymore... It reminds me of the days that I started this blog. It's been almost three years now. And I also cant't belive that it is February already! I moved in this apartment last spring and thought that I'm not going to stay here for very long... it's been almost a year. I guess I have a home now.

I try to find time to translate my old posts as well... please be patient. It can take some time. Would be nice to know if someone actually reads this in English though? ;)

4 kommenttia:

 1. Sekä muffini ja hattu ovat ihania <3 kuin myös itse nainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jotenkin unohtanut että tuossa on tuo vaahtokarkkikin... ja itse olet ihana!

   Poista
 2. mullakin on muffinssi ja tykkään siitä todella kovasti. piristää välillä muutoin tylsiä ja harmaita päiviä :) tykkään hatusta! harmi, etten itse osaa nitä pitää.. onneksi on pipot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluaisin lisää muffinsseja, mutten tiedä onko Delikalas siis kuopattu kokonaan. jos jollain on tietoa niin mielellään otan vastaan!

   itsehän en osa pipoa käyttää sitten ollenkaan. lenkeillä välillä yritän...

   kiitos!

   Poista