lauantai 16. helmikuuta 2013

Kuulumisia uuden takin alta

Viikko on mennyt äärimmäisen nopeasti. Minulla ei tällä hetkellä ole valitettavasti apinan päiväkirjalle niin paljon aikaa kuin haluaisin. Toivon, että tilanne korjaantuu parin viikon sisällä, mutta siihen asti mennään sillä panoksella mikä on mahdollinen. Toivottavasti ymmärrätte...

Tänään olen viettänyt paljon aikaa ulkona. Tekeillä on uusi projekti, josta olen hyvin innoissani. Kävelylenkillä tuli napattua kuva myös uudesta collagejakusta. Pidän tämän tyyppisistä vaatteista hyvin paljon. Helppokäyttöistä ja melkein asiallista. Vähän niinkuin minäkin.

Nyt lauantai jatkuu karkin parissa. Huomisen ajattelin pyhittää muotilehdille, puhtaille lakanoille ja itseni huoltamiselle. Ihanaa lauantaita kaikille, toivottavasti päivänne oli myös onnistunut!

EN: This week has been really busy. I don't have enough time for this blog right now, but I hope that things will get easier soon... hopefully you understand. Tomorrow I have a free day though, so I hope that I can get started with next weeks posts. 

I really like my new "jacket". It's easy to use and I can almost pull that off as "smart casual" :)

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! :) Mä just pari päivää sit mietin, et eipä tuu talvella käytettyä bleisereitä. Esim. se joustava kankainen bleiseri, jonka ostin elokuussa Lontoosta, on seissyt vaatekaapissa koko talven, vaikka tykkään siitä hirmuisesti! Jotenkin tuntuu vaan hankalalta pukea talvitakin alle bleiseri. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se! Toi on kiva, kun siinä ei ole sitä iän ikuista polyesterivuorta joka talvella vaan hiostaa ja ahdistaa. Minä ♥ puuvilla.

   Onneksi kohta tulee kevät ja bleiseriajat.

   Poista