lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tytön pitäisi olla kahta asiaa...

Coco Chanel on joskus sanonut että "A girl should be two things: classy and fabulous.".

Tänään olen pohtinut tuota ja tullut siihen tulokseen, että kyllä, hän on oikeassa. Jotenkin kuitenkin tuntuu että mieltä tytöiltä (ja pojilta) vaaditaan paljon muutakin. Kaksi asiaa ei riitä mihinkään (vaikka ne olisikin valinnut noin hyvin). 


Minä haluaisin olla ystävällinen, lempeä, rakastettava, kärsivällinen, kaunis, huoliteltu, rohkea ja aikaansaava. Tiedän kuitenkin olevani myös mustasukkainen, äkkipikainen, vaativa, pelokas ja takkutukkainen. Riittääkö kaksi kantavaa ominaisuutta viemään sinut koko elämän läpi vai vaaditaanko näitä muitakin? Voiko sama ihminen olla eri päivinä täysin erilainen ja silti kokea olevansa oma itsensä?Tänään aion olla sellainen tyttö joka kihartaa tukkansa ja pukee päälleen uuden hameen. Tapaa ystäviä, hymyilee ja tuntee olevansa "classy and fabulous" :) Mitenkäs teidän lauantai ilta?

6 kommenttia:

 1. Ihana teksti. Ja nyt kyllä tulee varmasti tyylikkään upea ilta :) Söpöt on asusteet (onko tuo huivi? ja kaulakoru?^^)
  Täällä ollaan varmaan ihan kotosalla tällä kertaa ^^

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 tuo värikäs asia on itseasiassa hame ja sitten kaulakoru on vanha, etsystä. vanhan blogin puolelta löytyy mutta voisin tehdä tännekin jotain korujuttuja piakkoin.

   Poista
 2. Minusta on hyvä pyrkiä olemaan sellainen kuin itse haluaa, käyttäytyä niinkuin toivoisi muiden kohtelevan itseään. Pitää kuitenkin antaa anteeksi myös ne omat pienet virheet. On elettävä tasapainossa itsensä kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän se on, vaain aina ei ole yhtä helposti sanottu kuin tehty.

   Poista
 3. oma launtai vaihtui päiväruokatreffeistä pikaruokaan.. tunnin jono omaan lautaseen! odotan lämpimiä kesäiltoja.. sitten voin vetää oman "classy and fabolous" hameen päälle ja lähteä juomaan lasin viiniä terassille :) tule jo kesä! menkää pois koulujutut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olin tänään terassilla aamukahvilla. pirun kylmä ja pilvistä, mutta terassikausi avattu! hep!

   Poista