torstai 19. huhtikuuta 2012

Tervetuloa uuteen kotiin

Tämä olkoon uusien kujeiden alku ja samalla paikka uusille tarinoille. Apinan päiväkirja siirty kanssani seuraavaan aikakauteen, vähän surusilmin mutta samalla aikaa innostunein ja odottavin mielin.

Blogissa käsitellään edelleen elämän suuria ja pieniä kysymyksiä ja sympataan sympaattisia asioita. Kirjoitan paljon ihan hömppää, lähinnä siksi että maailmassa on paljon vakavia asioita ja niille on sopivampiakin käsittely-ympäristöjä kuin blogi jonka nimessä on sana "apina". Joskus mukaan saattaa kuitenkin sekoittua ihan oikeita ajatuksia, nekin minulle suotakoon.


Toivottavasti viihdytte täällä, kommentteja ja kysymyksiä saa jättäää tai laittaa vaikka sähköpostilla. Vanha blogi jää (ainakin vielä) auki, siellä on paljon sellaisia juttuja joita en halua poistaa ja koen turhaksi siirrellä edestakaisin. Vanha blogini näkyy vain minulle, joten jos kaipaat sieltä jotain niin laita viestiä. Sulkeminen tuntui kuitenkin nyt oikealta.

Kiitos, että klikkasit tänne. Hyviä lukuhetkiä toivotan,
Iduska

9 kommenttia:

 1. jipii! olen iloinen, että tälläinen uusi alku on syntynyt :) ulkoasukin on hyvin freesh! oottelen innolla lisää juttuja, keep it up <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa Iduska <3 Varmasti viihdytään, viihdy sinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että jotkut jaksaa matkata mukana :)

   Poista
 3. Täällä ollaan, bloglovinin seurailija nro 1 =)


  ♥ Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tervetuloa! ja tietenkään en olisi jättänyt kutsumatta :D tein pohjan joskus aikaa sitten mutta nyt vasta on sellainen hetki kun tuntuu hyvältä aloittaa taas :)

   Poista
 4. kiitos. ihanaa. ja noi kukkalakanat näyttää heti tosi haluttavilta. tykkään myös uudesta lookista! (nyt kun sais vielä omat asetukset toimimaan ja uuden blogin listalle)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kukalakanat on ikeasta, muitaakseni kympin maksoivat. täällä amurissa sitä tuntee kuuluvansa joukkoon mitä enemmän kukkia ja pitsiä...

   Poista