lauantai 21. huhtikuuta 2012

Blogititiblogblog

Hieman ennen kuin siirryin blogitauolle kiersi netissä haaste jossa esiteltiin suosikkiblogeja joissa oli muistaakseni alle 200 lukijaa? Koska itse luen muutamaa poikkeusta luukunottamatta juuri tällaisia blogeja niin ajattelin esitellä kaksi uutta suosikkiani. 

Omat kriteerini hyvälle blogille ovat kirjoitustaito ja jonkinlainen aitous. Pidän tosi erilaisista blogeista, mutta nitä kaikkia yhdistää jonkinlainen ote tähän touhuun.


Lady N on hurmaava. Sen parempaa sanaa en ehkä tähän keksi. Kaunis nainen ja paljon ajatusta. Tämä blogi on mainittu monessa muussakin yhteydessä ja ihan syystä. Pidän rehellisestä otteesta, ajatuksista ja tavasta tuoda niitä julki ilman turhia ryppyjä otsassa.


Millamainen puolestaan valoitti minut sympaattisuudellaan. Kivoja päivänasuja ja simppeli mutta silti erilainen tyyli. Tykkään kovasti.

Millaisia blogeja te tykkäätte lukea ja mistä syystä? Huomaan, että suosituimpien blogien seuraaminen on kohdallani hieman hiipunut sen jälkeen, kun yhteistyökuvioiden määrä on lisääntynyt. En sano, että se olisi väärin mutta nykyään seuraan tunneituimmista enää muutamaa ikisuosikkia.

Linkkailkaahan uusia tuttuvuuksia kommenttiboksiin, omankin saa laittaa ihan luvalla. 

P. S Kuvat on lainattu tyttöjen bannereista.

4 kommenttia:

 1. Kääk, voi kiitos kunniasta, olen otettu. :) Minun suosikiksi nousi jokin aika sitten Kissaämmän blogi (http://kissaamma.blogspot.com/). En muista, että olisin nauranut minkään muun blogin parissa yhtä paljon kuin hänen. :)

  Mutta meikäläisellä on vähän sama juttu, eli ne hieman tuntemattomammat blogit kolahtavat usein enemmän kuin ne suositut. Toki poikkeuksiakin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, nin kuin sanottua en turhaan kehu :) Tätyy käydä kurkkaamassa tuo vinkki saman tien!

   Poista
 2. Oioi! Kiitos kauniista sanoistasi. <3

  VastaaPoista