lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pesänrakennusta

Uudessa kodissa on vielä paljon lattiapinta-alaa ja vähäisesti huonekaluja. Tähtään 26 neliön asunnossa loft-tunnelmaan. 


Muutaman pikkujutun tilailin alennuksista, kangaskorin keräyspaperille ja keittiöpyyhkeen pullataikinaa suojaamaan. Koti ei muuten ole koti ennenkuin siellä on tehnyt ruokaa. Nuo kynttilät ovat ihan hauskat, en oikein osaa päättää että onko niiden saama julkisuus jo aiheuttanut vastareaktion "no en mää nyt tiedä...".Tekstit on ainakin hippasen kornit. Toisaalta raja kornin ja suloisen välillä on monesti hämärän peitossa...

Heräsin aamulla ajatukseen että tänään otan valokuvia, mutta ulkona on harmaata ja oletettavasti myös kylmää ja märkää. Hmph. Tule jo kevät, ballerinat odottavat!

7 kommenttia:

 1. Kevät tulee kyllä, älä huolehdi :) kynttilät ovat suloiset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällä sataa... mutta en huolehdi. haluaisin vain saada ne kivemmat kengät jo käyttöön.

   Poista
  2. Mulla oli lauantaina ja tänään ballerinat (sukkien kanssa :D) Ihan uhallani. Mutta onneksi oli ihan ok kelikin.

   Satu

   Poista
 2. Erositteko poikaystäväsi kanssa? Mihin muutit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asun edelleen Tampereella ja kyllä, asun yksin.

   Poista
 3. Ihan outo tunne, kun asun n.60 neliöisessä kaksiossa ja haluaisin jonkun pienen söpön juuri tuollaisen ! Tai sitten minuun vain iski muu muuttovimma tässä kotia siivoillessa. :) 5 vuoden aikana nyt kolmas kämppä, saman kaupungin sisällä..

  Sain tuon valkoisen ja mustan kynttilän lahjaksi, ja tykkään itse kyllä niistä. Aiemmin kun on tullut hankittua paljon kaikenlaista romanttista hörhelöä ja koristeellisia esineitä, simppeliys tuntuu raikkaammalta.

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttamisessa on hyvätkin puolensa kun saa laittaa uutta kotia. Simppeliys on kyllä raikasta, samaa mieltä :)

   Ja ps. kiitos myös siitä toisesta kommentista

   Poista