lauantai 6. syyskuuta 2014

Väska ja maailman kaunein laukku

Niinhän siinä sitten kävi että vaatekaapistani löytyi laukun mentävä aukko.

Musta matkurini on ihana. mutta joihinkin tilanteisiin liian suuri. Olin pyöritellyt mielessäni pienemmän arkilaukun hankintaa jo hyvän tovin. Halusin vaalean värin, mielellään käsityönä tehdyn laukun joka olisi helposti yhdisteltävissä ja johon mahtuisi lompakon ja avainten lisäksi jotakin muutakin.

Kuten monet ostopäätöksistäni, tätäkin pohdittiin pitkään. Törmäsin Väskaan ensimmäisen kerran joskus vajaa vuosi sitten, ehkä. Pelkistetty tyyli jäi mieleeni mutta en sitten keskittynyt asiaan sen enempää. Kun nyt keväällä kävin läpi laukkuvalikoimaa uudelleen, rakastuin heidän Meri-laukkuunsa päätä pahkaa. Ja kuinka yllättävää, sitä ei nyt syksyllä ollut saatavilla kun ostopäätökseni tein...Hetken asiaa tuskasteltuani laitoin lopulta Väskalle sähköpostia ja kysyin, onko laukkua mahdollista saada vielä jostakin vaaleana. Merkin takana häärivä suunnittelija Ann-Sofi vastasi minulle itse ja lupasi, että he voivat tehdä laukun jos minua vielä kiinnostaa. Naputtelin tilaukseni muutama viikko sitten menemään heidän oman nettikauppansa kautta. 

En ollut koskaan nähnyt näitä laukkuja luonnossa, joten jännitin vähän lopputulosta. Kaikki sujui aika nopsaan tahtiin, noin viikossa tuli ilmoitus että laukku on valmis ja toisen viikon se seilasi postilla Espanjasta luokseni. Kävin noukkimassa paketin postista ja se pelasti kyllä muuten melko takkuisen päiväni.
Pidän siitä, että asioiden eteen nähdään vaivaa ja niistä huomaa että sydän on tekemisessä mukana. Laukku oli pakattu nätisti silkkipaperiin ja kangaspussiin. Paketin mukana tuli myös (laukun hoito-ohjeiden lisäksi) yllätyksena pikkuruinen, hurmaava mäyräkoira-avaimenperä ja käsin kirjoitettu viesti kiitoksena tilauksesta.

Sydänhän siinä suli.

Suosittelen Väskaa lämmöllä. Uskon, että meillä on laukun kanssa pitkä tulevaisuus yhdessä ja sen ulkonäkö vain paranee vanhetessaan kun nahka pehmenee ja saa hieman jälkiä itseensä. Nyt vielä jännitän, että koska kaadan jotain tuon kaunokaisen päälle, mutta sitten jos niin käy niin käy. Kyllä me vähän elämää kestetään, molemmat.

EN: My handmade beauty from Väska.  I can highly recommend, excellent customer service and impeccable craftsmanship <3. Love it.

2 kommenttia:

 1. Eiiiiihhh miten kaunis laukku! Huuuhhhu. Ja loistavaa palveluakin näköjään! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tekisi mieli lähettää nille rutistuksia postissa tai jotakin <3
   Ja se on, ei ole tarvinnut katua valintaa sekuntiakaan.

   Poista