torstai 18. syyskuuta 2014

Saumat vinossa

Eipä kai se ole niin justiinsa jos pukee sukkahousujen saumat vinoon tai kiskoo kengästään tuo takalenksun irti suunnilleen toisella käyttökerralla.

Joskus tulee kohellettua.En oikein ole sukkahousuihmisiä, hajotan ne aina vähän turhan nopeaan tahtiin. Onneksi tästä parista tuli napattua kuva vielä ennenkuin niistäkin aika jätti. En vain osaa. Ei minulla ole aikaa varoa vaatteita pukiessani että ne eivät hajoa. Missä vaiheessa tilanne ylipäänsä muuttui tällaiseksi? Muistan jostakin blogista joskus lukeneeni, kuinka 80 euron sukkahousut piti pukea hanskat kädessä varoen.... itse ajattelisin enemmän niin että jos tuon määrän rahaa käyttää yksiin sukkahousuihin niin niille pitäisi saada (vähintään) vuoden takuu?

Tuo kissa oli kyllä ihan hauska yksityiskohta. Tykkään simppeleistä jutuista, mutta pienelläkin muutoksella asuun saa ihan uutta ajatusta.  Ja saumasukkahousut ja tennarit voi ihan hyvin pukea keskenään jos siltä tuntuu. Senkus pukee vaan.

Vielä kun katsoisi että saumat osuvat sinne minne kuuluukin.

Toisaalta, tätä kirjoittaessani nuo ovat jo menneet rikki. Kestivät kuitenkin yli puoli vuotta, mikä on sukkahousuvuosissa varmasti jo kunnioitettava saavutus sinänsä.

EN: Black cat, white shoes.

4 kommenttia:

 1. Pienet vinksahdukset tuovat asuun vain särmää!;)

  VastaaPoista
 2. En haluaisi olla Negative Nancy, mutta oman kissakokemuksen, yksi omistettu kissa, useiden kissojen kanssa tekemisissä ollut ja kymmeniä feedejä ja kissakuvia Facebookissa päivittäin katsovana mulle ei tosta kuvasta tuu mieleen kissaeläintä...

  Ennemminkin gargoyle, tyyliin tälläinen :) Muuten kyllä sääri ja sukkahousu-kombo toimii, mutta nyt mennään semmoiselle osa-aluelle, että parempi pysyä sieltä erossa... *viheltel* ;)

  http://goo.gl/s4ujQQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, vai niin :) no mutta, hyvä saada poikkeaviakin mielipiteitä... Varsinkin kun kokemuspohjaa siis löytyy :D kiva kuitenkin kuulla että yhdistelmä toimii eläinhahmosta riippumatta!

   Poista