sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Aamun kaksi puolta

Heräsin tänään aika aikaisin. 

Ilahduttavaa kyllä, osasin ratkaista tilaneteen oikein, eli painelemalla Pyynikille portaisiin. Menin pitkästä aikaa näköalapaikalle hengittämään, se on paras paikka keräillä vähän ajatuksia. Ja tasata pulssia (ei ole kunto ihan parhaalla mallilla ei). Oli todella sumuisaa, järvelle ei nähnyt kuin juuri ja juuri. Oli vähän valju mielikin.

Matkalla takaisin törmäsin kumminkin kärpässieneen.

Siinä se pojotti värikkäänä ja täysin häpeilemättä iloisen värisenä vaikka koko muu maailma murjotti harmaassa sumussaan. Ja sen ympärilläkin näytti tietenkin jotenkin erityisen vihreältä.Nämä kuvat on otettu siispä tänä aamuna ehkä minuutin ja kymmenen metrin välein toisistaan. Joskus se on semmoista. Että kun katsoo ihan pikkuisen eri kulmasta niin vastaan tuleekin ihan uusi näkymä.

Tein siinä sitten askelkyykkyjä ja paluumatkalla kävin ostamassa näkötornin kahvilasta munkin aamiaiselle.

Muuta tänään tapahtunutta: siivosin vaatekaapin rankalla kädellä. Sinne jäi yksi kokonainen hylly tyhjilleen. Irtisanoin myös salijäsenyyteni. Teen selkeästi päätöksiä nyt syyspäissään, mutta meni syteen tai saveen niin ainakin mennään eteenpäin. Ja munkkimaastossa lenkkeily tulee halvemmaksi (tosin mahdollisesti kohtalokkaammaksi) kuin salijäsenyys. 

Nyt on liikkuminen omissa käsissä siis.

Tietääkö muuten joku, että löytyykö netistä tai jostakin joku biisi tms. nauhoite jossa tulee esimerkiksi minuutin tai 30 sekunin kohdalla äänimerkki? Teen venyttelysuunnitelmaa, enkä jaksaisi kännykän ajastimella kellottaa (seurata koko ajan kuluvaa aikaa), mutta kun laiskana tulee helposti venytettyä parempaa puolta aina pidempään... mikä ei sitten taas oikein hyödytä ihan sillä lailla kun toivoisin. Vinkit otetaan kiitollisena vastaan!

EN: Two photos. Same day, same place, one minute apart. Theres two sides on every story?

3 kommenttia:

 1. Todella upea kuva ja mieletön tunnelma tossa vasemmanpuoleisessa. Sumun ansiosta siitä ei oikein tiedä missä metsä alkaa ja missä se päättyy. Se on kuin heijastus, tai kangastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli paikan päällä sama fiilis.

   Kiitos kaunis, kuvat on molemmat sellaisenaan puhelimesta, eli ei-oo-filtterii. Vähän ihmettelen tuon sienikuvan värikylläisyyttä kyllä mutta no, ei oo ainkaan tietoisesti muokattu.

   Poista