maanantai 8. heinäkuuta 2013

Eläimellistä menoa...?

On vasta maanantai, mutta tuntuu että viikko on kestänyt pitkään. Olen jo ajatuksissani perjantaissa ja junamatkalla kotiin... tai siis toiseen kotiin. Koko viikko on niin täynnä kaikkia kivoja suunnitelmia että melkein hengästyttää kun ajattelee miten nopeasti päivät kipittävät eteenpäin.Viikonlopun kirppisreissulta löytyi tällainen pikkulaukku, joka jotenkin valloitti minut. Vaikka siinä onkin hieman sellaista mauttomuuden riskiä. Mutta, uskon yhdistelyn jaloon taitoon :) !

Pikkulaukut kestävät käyttöä ehkä hippasen enemmän, koska painoa niihin saa ahdettua vähemmän. Niinpä annoin tälle mahdollisuuden, vaikkei materiaali ole kyllä nähnyt mitään muuta kuin muovia.

Mahtuu just lompakko. Eipä sitten oikein muuta.

Ehkä opettelen uudelleen sen taidon, kun viikonloppuna lähdettiin ulos mukana puhelin, henkkarit ja 20€ käteistä. Hyvin pärjättiin aina. Sitten kun ei pärjätty, niin oli aika lähteä kotiin. Miten niin sitä vanhetessaan viisastuu?

EN: My new little plastic treasure from flea market :)

2 kommenttia:

  1. Anteeksi, mutta mitä muuta oikein otat iltaan kuin puhelimen, henkkarit ja 20e käteistä..? Siis.. mitä muuta sinne tarvitsee? :D ihana toi laukku!

    VastaaPoista