maanantai 27. toukokuuta 2013

Nyt se olis sitten tässä. Tässä ja nyt.

Hei kuomaset,

Olen lomalla.

Tulin hetki sitten kampaajalta ja olen muuttunut hiukan harmaahapsisemmaksi. Ajattelin, että murheet saavat näkyä enää korkeintaan tukassa :) Noei, uusi väri on tosi kiva, katsotaan jos saadaan tänne kuvaakin jossain kohti. Olen niin lomafiiliksissä, ettei edes haittaa että otsakin on vähän värjätyn oloinen... eiköhän se siitä parissa päivässä.

Eilen keli oli mitä mainion ja huristelin pyörällä ympäri Tamperetta valokuvaamassa. Ihanaa kun ei ollut kiire mihinkään. Puin silkkimekon, ei ollut kylmä ilman takkia. Pysähdyin jätskille ja välillä talutin pyörää ettei maisemat menneet liian lujaa ohi. Illalla menin vielä Pyynikille istuskelemaan ja katselemaan järveä. Suomen kesä on ihan valloittavan kaunis.Lomanaloitusmusiikkina just nyt toimii Haloo Helsinki:

Ja vielä joskus taivaanlaivaan mä vaivatta daivaan,
Mutta tänään kaiken paskan tieltä pois raivaan
Ja nautin mun elämästä,
Tästä jäätävän lyhyestä.

Helsinkiin olen tästä sopivasti menossakin. Yhden parhaan kamun luo. Tämä loma olkoon täynnä hyvää oloa ja suomirokkia. Sivistyä ehtii sitten syksyksikin.

Nauttikaa viikosta!

7 kommenttia:

 1. Huikean ihanaa, rentouttavaa lomaa! ^^ Mullakin jo pian alkaa, 10.6. Hurjaa saada 3vkon vapaat ekaa kertaa elämässään .. sitten kouluaikojen kesälomien :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja niinpä, ihanaa lomaa sinnekin, sehän on ihan nurkalla jo!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Mitetinkin yksi päivä että luetko tätä vielä... :)

   Poista
  2. Tietysti luen ;) Olen vain huono kommentoimaan :P

   Poista
  3. haha, ei se mitään... :) toivottavasti sunkin blogi saa vielä jatkoa... ;)

   Poista
  4. Katsotaan, katsotaan ;)...

   Poista