maanantai 3. kesäkuuta 2013

So far so good...

Huuda huuda ilosta
huuda huuda vapaudesta 
huuda huuda onnesta
ja sä voit poistuu hymyillen...

-Haloo Helsinki




Saatte tänne varmaan koko loman ajan vain epämääräisesti valottuneita kuvia erilaisista kesäasioista höystettynä suomirokkisitaateilla, jotka jatkuvasti kehottavat rempomaan elämästä kaiken irti.

Niin siinä varmaan käy, koska sellaista minulle nyt kuuluu.

Ylihuomenna on suuntana kumminkin Kroatia, joten ehkä vähän erilaisia maisemia luvassa! Onko kukaan käynyt, matkavinkkejä otan ilolla vastaan!?

4 kommenttia:

  1. oi ihanaa, kroatiaan! me ollaan lähössä sinne poikaystävän kanssa loppukesästä ja ootan kyllä ihan hulluna!:) en oo aikasemmin ollut, eli ei ole vinkkejä antaa, mutta nautihan matkasta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon itsekin aika täpinöissä :) mutta lupaan ainakin kirjoittaa tänne parhaat vinkit mitä tulee vastaan, niin jospa niistä olisi sulle sitten taas hyötyä.

      Poista
  2. http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g295371-d552668-r21006427-Cafe_Buza-Dubrovnik_Dubrovnik_Neretva_County_Dalmatia.html tämä! ehdottomasti yksi meidän dubrovnikin reissun kohokohtia - vaikea löytää, sisäänkäynti on vain pieni aukko kaupungin muurissa, mutta paikka on kyllä etsimisen arvoinen. kivaa reissua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oioi, näyttää mahtavalta! kiitos paljon vinkistä :)

      Poista