torstai 2. toukokuuta 2013

Pressoa!

En ole mikään erikoiskahvityttö. Tykkään kahvistani ihan tavallisena, tummapaahtona ja maidolla. Sokerin, suklaan ja kaiken mun hutun nautin mielelläni kahvistani erillään. 

Espresso on kahveista yksinkertaisin, en tiedä miksen ole innostunut palavasti siitäkään. Ennenkuin ehkä nyt.Sisko palautui ja toi mukanaan tuliaisen äidiltä. Pikkuinen pressopannu on niin söpö että tekee mieli alkaa vaahdottamaan se maito arkenakin.

Kiitos äiti.

Tykkään lahjoista :)

EN: Is a small cup of coffee the best one after all? 

2 kommenttia:

 1. Hurjan suloinen kapistus! ♥ Ja tulee varmasti aika hyvää kahvia, pienessäkin kupissa. :) esim. Espressoa en itse oikein osaa nauttia mutta pitäisi kokeilla enemmänkin tehdä meidän/miehen pannulla vaikka lattea tms. herkkua :) Tavallisella keittimellä kun ei ihan yhtä hyvää lopputulosta saa..

  Ja sama täällä, tummaa paahtoa & maitoa! Sokeria tarvitsen ainoastaan joskus kahvilassa (en tiedä mistä sekin johtuu, kun sieltähän juuri pitäisi saada parempaa peruskahvia, kai?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahviloissahan se kahvi monesti seisoo siinä lämpöalustalla tunteja ja taas tunteja.... :)
   Ja olen samaa mieltä, tänne uuteen asuntoon ei kahvinkeitintä mahtunut joten olen keittänyt sellaisella suodatinpannulla (mikähän mahtaa olla oikea termi?) kahvit ja on paljon parempaa.

   Poista