sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Parasta mitä marketista saa

Vannoutunut kampaamotuotteiden kannattaja löysi etsimänsä hintaan 3,90.



XZ:n öljyshampoo oli täydellinen pelastus kuivalle päänahalle ja kaikesta ärsyyntyvälle tukkapehkolle. Vaikken tiedä aiheesta mitään, niin tuntuu että myös silikonittomuus on nyt plussaa. En tiedä miksi kuivun kokoon ja kaikki ärsyttää. Iho ja hiukset tuntuvat imevän itseensä kaiken mahdollisen hoivan.

EN: Really like this. Price 3,90 € seems reasonable after spending many years with hair salon products ;)

EDIT: Lähipiiristä ilmoitettiin että kommentoinnissa jotain häikkää. Kuulemma niitä on laitettu, minä en saa yhtäkään. Joten jos en ole julkaissut kommenttiasi niin en ole todennäköisesti edes saanut sitä :( Pirun blogger, toivottavasti toimii taas pian. Jatkakaa yrittämistä <3. / Some troubles with commenting, it seems that I don't get your comments or at least some of them just disappear. :( Hopefully it will work again soon, just keep trying <3

8 kommenttia:

  1. älä ressaa, ota rusina:)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia vinkistä! Mulla on sama ongelma ton overall-kuivuuden kanssa, iho ja hiukset yhtä korppua. Plus hiukset on kanssa kiharuuteen taipuvaiset mutta ei silti kiharru kunnolla -> pörröinen takuttuva pehko, joten oon aina ettimässä kaiken maailman edullisia superhoitavia tuotteita. Pitääpä katsastaa tämä ensi kerralla kun jossain marketissa pyörähdän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa niin tutulta! Toivottavasti apu löytyy. Varsinkin nyt kun hiukset sähköistyvät aika paljon niin ei ole kiva elää tän takkukasan kanssa :( XZlla on muistaakseni myös joku öljyhoitakin... sitäkin voisi testata.

      Poista
  3. Mä oon tykännyt jo pidemmänkin aikaa esim. XZ:n tyrnituotteista, nytkin on sitä tukkalakkaa :) Hyvä löytö, täytyy ehdottaa siipalle! ^^

    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa se tyrnijuttu nyt "salishampoona" mutta siitä en ole tykännyt yhtä paljon... muotoilutuotteita en olekaan testannut. Hmm. pitääkin tutkailla asiaa lisää.

      Poista
  4. Ootko kattonu, ettei kommentit ole mennyt roskaposteihin? :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Joo, katson sen tasaiseen, toistaiseksi on löytynyt vaan yksi vatsalihaohjelmamainos. Mutta nyt tuntuisi taas toimivan. Mukava että tulit piipahtamaan :)

      Poista