lauantai 9. maaliskuuta 2013

Haasteita ja vastaus yhteentoista kysymykseen

Iki-ihanainen Milla haastoi minut vastaamaan laatimiinsa 11 kysymykseen. Koko tehtävänanto kuuluu näin:


1. Kerro 11 asiaa itsestäsi.
2. Vastaa haastajan laatimiin kysymyksiin.
3. Keksi 11 uutta kysymystä seuraaville haastetuille. 
4. Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Ei takaisin haastamista!


Olen vastannut saman tapaiseen juttuun aiemmin jo täällä ja siskoni vastasi 11 kysymykseen puolestani täällä.  Tykkään kuitenkin tehdä blogihaasteita ja kysymykset ovat jälleen ihan erilaisia, joten tässä tulee vastauksia. 11 asiaa (ja pari muutakin) selvinnevät kuvista.

1. Oletko innostunut jostain kevään trendistä tällä hetkellä?
Yllätyksekseni ostin kirpputorilta pari viikonloppua sitten violetin bombertakin, vaikka normaalisti en tykkää niiden mallista yhtään. Synnyttää ihan vääriä mielikuvia 90-luvusta ja nuoruudestani. Oma takkini on kuitenkin ihana, maailman pehmoisinta nahkaa ja hassusti liukuvärjäytynyt (tai värjätty, mene ja tiedä). Kuvaa seuraa, sillä kuvaus kuulostaa ainakin omaan korvaani kamalalta :) "Armeijanvihreä" miellyttää silmää myös, toistaiseksi enimmäkseen muiden päällä.2. Mikä on suosikkivaatekappaleesi omasta vaatekaapistasi?
Musta, merirosvohenkinen bleiseri, jossa edessä kulkee molemmin puolin hopeinen nappirivistö. Sisareni sanoin "reilusti överi", mutta hyvällä tavalla. Siitäkään ei muuten ole ollut täällä koskaan kuvaa! Muistan kuinka paljon ihastuin takkiin, mutta silloiselle budjetille se oli liian kallis. Ja sitten, niinkuin maailmassa usein käy, asiat loksahtivat kohdilleen ja viimeinen kappale löysi alehyllystä tiensä syliini.

3. Kerro ensimmäinen muistosi.
Voi apua. En ole yhtään tällainen ihminen. En muista mitään vanhoja ala-astekavereita tai päiväkotileikkejä. On myös vaikea erottaa, mitkä asiat minulle on kerrottu ja mitkä oikeasti itse muistan. Varhaisimmat muistot ovat varmaankin niiltä ajoilta kun ensimmäinen pikkusiskoni syntyi. Käytimme häntä ystäväni kanssa leikeissämme kotieläimenä :)4. Mitä ilman eläisit mieluiten: musiikkia, suklaata vai liikuntaa?
Voi Milla, tämä on toooosi vaikea. Jos olisi ihan pakko valita niin ehkä suklaata, jos saisin muuten syödä herkkuja. 

5. Odotatko jo kevättä? Miksi?
Odotan! Joka päivä! Olen bleiseri-ja-ballerinat-tyttö, eli tykkään välikausipukeutumisesta ja sääolosuhteista eniten. Syksy on edelleen lempivuodenaikani, mutta kevään valo tulee kyllä tarpeeseen. Tuntuu, että saan lisää tunteja päivään.

6. Kun olosi on tosi väsynyt ja uupunut, mikä piristää sinua?
Siskoni, hyvä ruoka ja uni. Mielestäni aina ei kannata tehdä väkisin. Jos väsyttää niin pitää levätä. Laiskuus on sitten asia erikseen.


7. Onko jotain, mitä et kiireen takia ehdi tehdä niin paljon kuin tahtoisit? Mikä tekeminen?
Blogille ei ole nyt ollut niin paljon aikaa kun tahtoisin. Omalla kohdallani hommaa hidastaa se, että pyrin ottamaan suurimman osan kuvista itse, ja nyt siihen ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa/ valoa. Kaikki muut asiat saan yleensä järjesteltyä, mutta tämä projekti on usein sitten sijaiskärsijän roolissa. Haluaisin myös lukea paljon enemmän!

8. Paljasta mottosi.
Fake it 'till you make it. :) Pidän myös syksyllä löydetystä "Screw calm and go running".

9. Mikä harmittaa/ärsyttää tällä hetkellä eniten?
Oma saamattomuus ja päättämättömyys tiettyjen asioiden suhteen ja se, etten oikein vieläkään osaa vain uskaltaa. Sää on myös ollut hieman kehno.

10. Onko sinulla lempinimi/-nimiä? Paljasta! :) 
Iduska on itseasiassa isäni antama lempinimi minulle. 

11. Mikä on parasta talvessa? Pakko nimetä ainakin yksi asia, vaikket pitäisi talvesta.
Joulu! Rakastan joulua, perheen kanssa olemista ja glögiä. Pidän myös pakkasesta, se saa minut tuntemaan että pohjoisesta tulen ja pärjään missä vaan. Tosin hyvä parkatakki auttaisi löytämään näitä tunteita useammin.Tajusin, etten varmaan lue enää 11 blogia jotka voisin haastaa! Nyt siis, paljastakaa omat suosikkinne ja omat bloginne että löydän uutta luettavaa. Voin sitten haastaa teidät jatko-osassa! 

Kuvituksena toinen blogeissa pyörinyt homma, jonka kanssa en huutonaurultani päässyt aiemmin puusta pitkälle. Eli kaikki kuvat ... and that's who I am sivulta, joka muuten pidemmällä selailulla sai minut hiukan surulliseksi. Niin paljon enemmän kuvia omista huonoista puolistaan...

2 kommenttia:

 1. Anteeksi nyt, mutta te siskot kyllä piditte minua kotieläimenä... :) tämä oli kiva juttu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mutta se oli vasta myöhemmin :) Ensimmäinen oli se harjoituskappale :)
   Kiitos.

   Poista