tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pumpuliunelmia

Olen kirjoittanut paljon siitä, miten pienillä arkisilla asioilla on tosi iso merkitys.

Tulin kotiin oltuani kaksitoista tuntia poissa. Täällä on hieman sekaista ja huomenna lähden uudelleen. Pitäisi pakata siispä, siivota ja laittaa asiat järjestykseen. Olin saanut sähkölaitokselta kirjeen, mutta löysin itseni äsken vain tuijottamasta pylväsdiagrammia tajuamatta pitelenkö kenties laskua vai jotakin raporttia hinnan noususta tai kulutuksesta. En tiedä oikein vieläkään, mutta ehtiihän tuon setviä.

Nyt laitan vain äkkiä tavarat laukkuun ja sitten kääriydyn pitsiin ja omaan rakkaaseen untuvapeittoon. Vanha puuvillainen pitsimekko palvelee nykyään kotivaatteena. Se tuo heti arkeen jotain lisää. Hömppäunelmointia kevätauringosta, suukoista, paljaista nilkoista ja pisamista. 



Sitä siis kannattaa käyttää usein.

Onko teillä joku lempivaate joka saa arjen tuntumaan vähän paremmalta? Muistan myös, että tämä mekko oli päälläni silloin, kun joskus neljä vuotta sitten (?) julkaisin itsestäni blogissa ensimmäisen kuvan. Silloinkin oli pisamia.

EN: White lace comes with the spring.

6 kommenttia:

 1. Kaunis mekko. Ja kuinka suloinen postaus kokonaisuudessaan. Kuin hempeä uni. :)
  Anteeksi katoamiseni sivuiltasi (niin kuin vähän jokaisen muunkin blogin), täällä ollaan taas vähän tiukemmalla otteella mukana! "Minne katosi päivät.." voisin lauleskella. <3

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ihanainen ja mukava kuulla että olet vielä siellä. Sama fiilis täälläkin, olin itsekin pari viikkoa ihan pallo hukassa että mihin ne hävisi :)

   Poista
 2. Ihanaa kun kirjoittelet taas, näitä on ikävöity :") ihana pitsi tyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että luette. Kiitos kaunis, siitä ja kommentista.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mekko on kyllä kiva, mutta läpinäkyvä :D Palvelee varmaan parhaiten ihan näin yöpaitana tai ehkä rantavaatteena...

   Poista