keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Olen aloittanut kirjoittamaan 100 kertaa

Olen oikeasti aloittanut kirjoittamaan tänne jo moneen moneen otteeseen. Mutta tiedätteko sen sanonnan että jos ei ole mitään kivaa sanottavaa niin on parempi olla hiljaa? Minua sanonta vähän hymyilyttää, mutta ajatus sopii toisaalta blogimaailmaan aika hyvin.

Uusi työni on pitänyt sisällään paljon reissaamista ja kun päivä venyy pitkäksi, niin on vaikea enää vaihtaa blogin pariin. Pitkät työpäivät eivät tosin tunnu niin pahalta, kun kotona ei ole ketään. Onko se sitten surullista vai ei, se on toinen kysymys.

Viime päivinä olen miettinyt seuraavaa:

Haluan kirjoittaa tänne lisää luonnonkosmetiikasta, koska olen löytänyt ensimmäisen kosteusvoiteen josta tykkään tosi paljon. Puhdistusaineita, kuorintavoiteita ja muuta olen löytänyt jo aiemmin, mutta oikeasti hyvä kosteusvoide on uupunut. Nyt se on löytynyt! Hurraa. Palaan siis.

Kahvi on ihana asia.Aurinko tekee ihmisille ihmeitä. Tänäänkin ainakin kaksi vastaantulijaa hymyili minulle. Ja minä heille.

Yksi kysymys, mikä painaa, on kuntosalijäsenyyden lopettaminen. En ole käynyt siellä moneen viikkoon. Toisaalta tuntuu typerältä maksaa tyhjästä, toisaalta jos tämä ruuhka elämässäni helpottaa niin kadunko sitten? Saman rahamäärän voisi kuukaudessa sijoittaa paljon huonomminkin. Toisaalta nyt alkaa hyvät lenkkikelit, toisaalta en tiedä jaksanko ohjautua tämän kaiken keskellä tekemään jotain keskenäni. Onko siellä liikunnan harrastajia? Mihin ratkaisuihin olette päätyneet? Vertaiskokemukset tulisivat nyt enemmän kuin tarpeeseen.

Ihanaa keskiviikkoa, huomenna ollaan jo melkein viikonlopussa eiks je.

EN: Coffee is the best thing.

8 kommenttia:

 1. odotan innolla luonnonkosmetiikkajuttuja! myös täällä on nautittu auringosta, väkisin se vääntää suupielet ylöspäin..tänään kävelin monta kymmentä metriä silmät kiinni ja hymyillen, sain varmasti myös vastaantulevat hyvälle mielelle :) suosittelen ulkona oloa mutta älä luovu salijäsenyydestä! sitten kun tulee inspis pumpata rautaa, niin sitä ei tee kotona, ei vaikka löytyisi se tanko. raha varmasti kuluisi vaan pöhkömpään, tehdään siis sen edestä täsmäiskuja lihaksille, hehee. eli tsemppiä ja kohti teräslihaksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täsmäisku on kyllä hyvä sana. ja kiitos <3
   viikonloppuna kosmetiikkapurnukoiden ihmeelliseen maailmaan... kunhan ensin saan hiukan nukuttua tämän viikon univelkaa kiinni.

   Poista
 2. Kevät on superjees ja myös kahvi! :)) musta on ihana kun kirjoittelet silloin kun siltä tuntuu, ei kannata ressailla. Sen kuntosalinkin kanssa kannattanee vaan seurailla tilannetta?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kahvi on tosi superhyperjees. ja joo, kai pitää antaa sille päätökselle aikaa vielä.

   Poista
 3. aaa great packaging :D

  WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 4. Kahvi on sitä oikeaa mustaa kultaa.

  Ricon kanssa kuntosaleilusta samaa mieltä. Mutta jos ei millään ehdi/jaksa/pysty/kykene/ole paikalla, niin voiko sitä laittaa hetkellisesti hyllylle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyllylle on hankala laittaa, siis menettämättä rahaa. Mutta katsellaan nyt vielä hetki mitä tapahtuu...

   Poista