keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Aamu, aamu utuinen

Aloitin tänään kuvailemaan päivä minun kanssani- osastoa, mutta totesin että se lienee parempi tehdä vapaapäivänä, sitten kun hiukan vaikka lunta tai muuten näkyvissä ilmiö nimeltä valo. Tänään aamulla hoksasin myös että eteisessä saa näinkin valoisia kuvia (sielläpä kunnon lamppu-tadaa). 
Vähän vain valotin jälkeenpäin..Niin ajattelin sitten yhden julkaista, vaikka tiedänkin kyllä että nämä kokovartalopeilikuvat on jo ihan mennyttä kauraa muilla palstoilla.

Mutta tykkään tuosta takista. 

Olen nähnyt sen saman jo varmaan kymmenellä.

Muillakin on siis hyvä maku :)

Näytän vähän väsyneeltä, mutta tämä viikko on ollut tosi touhukas. Sain lenkkeilystäkin hiukan kiinni. Olen viestitellyt hetken kadoksissa olleen ystävän kanssa ja uusi vuosi alkaa vaikuttaa entistä kiintoisammalta tapahtumalta. Olen nauranut ja itkenyt ja viljellyt paljon mustaa huumoria. Ollut suoraselkäinen. Tein eilen lämmintä ruokaa.

Tämä kaikki, ja nyt on vasta keskiviikko.

4 kommenttia:

 1. Onpas kiva takki! Mä rakastan noita "duffelinappeja". :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... sama täällä. En olekaan tainnut omistaa duffelitakkia sitten lapsuusaikojen.

   Poista
 2. Kivannäköinen takki :) Mulla ei ole varmaan ikinä ollut valkoista talvitakkia. Tai muutakaan kai. Ja pisteet tästä sulle, ei ole musta tai muu tummanpuhuva.^^

  Alkuviikko todellakin kuulostaa touhukkaalta. Täällä se on mennyt akkuja lataillessa, tehden hyvää ruokaa ja laiskotellen. Arkeen palaaminen sitten taas huomenna. :)

  Toivotaan että saadaan taas pian valoa. Tänään oli kaunis aurinkoinen päivä (tai hetki) ja kävin kuvailemassa taivasta ym.

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitti. Onneksi oli ennestään se musta, niin uskalsi ostaa tämän "kakkostakiksi" :)
   Sun viikko kuulostaa kanssa tosi kivalta... tänään olen taas itsekin vähän kaivannut sitä omaa aikaa, ihan vain olemiseen. Onneksi huomenna alkaa viikonloppu.

   Poista