perjantai 23. marraskuuta 2012

Huomenna!

Kävin tänään hakemassa junaliput ja kohta lähden noutamaan laukkua lainaksi.

Vaatteet odottavat pinoissa ja pesukone pyörii. Tietysti ajattelin vasta tänään että reisuun tarvitaan puhtaita sukkia. Paras vinkkini muuten paljon kotoa poissa oleville on: siivoa aina ennen kuin lähdet. Kotiin on huomattavasti kivempi tulla kun siellä on siistiä.
Tukholmalla on aina ollut minulle erityinen merkitys, osaksi omien unelmieni takia ja osaksi siksi, että tavalla tai toisella useat elämäni varrella tapaamani tyypit ovat löytyneet jossain vaiheessa sieltä. Tykkkään kaupungista aivan valtavasti ja on kiva päästä ihan rehelliselle lomalla. Todettiin matkaseuran kanssa juuri että mennään vaan suorittamatta ja hengaillaan. Kummaltakin on paukut vähän loppu.

Otan koneen ja mukaan ja mahdollisuuksien mukaan päivitän tunnelmia myös teille.

Olen tällä viikolla ollut kyllä epäorganisoitumisen huippu... tuijottelen näitä pinoja ja ihmettelen miten muka voin tarvita näin paljon kosmetiikkaa mukaan. Helkkarin gaala :D Pitää ottaa suoristusrauta ja kaikki. Haluan nuoruuden ja yhden vaihtopaidan pakkauskyvyn takaisin!

4 kommenttia:

  1. Hui miten jännittävää! Oikein ihanaa ja turvallista matkaa <3 Heja Stockholm! :) tervetuloa kuule nuorimmaisen siskon pakkauselämään mukaan... en koskaan vetänyt sillä yhden paidan linjalla, olen aina kantanut viidestä kynsilakasta lähtien kaikkea mukanani.. hups

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Enkä aio ottaa yhtään kynsilakkaa, joku raja sentään ;)

      Poista