keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kauneusosastolla kera Patykan

Päivitin vähän kylpyhuoneen kaunistautumisosastoa.

Ostin viime jouluna siskolleni joululahjaksi Patykan kasvojenpuhdistusaineen ja kasvoveden ja ajattelin että testaan itsekin sitten joskus. Se ihmetrion testailu odottaa vielä, ajattelin aloittaa vähän edullisemmasta päästä. Moni taho on kovasti Patykaa kehunut, luonnonkosmetiikan luksusta.

Päädyin siis sarjan piparminttuiseen kasvojenpuhdistusgeeliin.Tykkään tästä pakkauksesta kovin. Ei mitään liikaa eikä liian vähän. Kaunistaa kasvojen lisäksi myös lavuaarin reunaa.

Itse tuote on todella puhdistava ja piparminttuinen. Vaahtoaa hyvin, ihosta tulee todella puhdas. Lopputulos muistuttaa paljon Kiehlsin puhdistusvaahdon jättämää tunnetta, en ehkä ihan herkimmille suosittelisi. Olen käyttänyt tämän kanssa Ranskasta ostamaani hamamelis-kasvovettä, mutta Patykalta löytyy toki myös omansa. Jos merkki alkaa kiinnostaa enemmän, niin suosittelen selaamaan esimerkiksi Jolien toimituksen blogia.

Tykkään tästä kyllä. Mutta oma suosikkini on edelleen L'Atélier des Délicesin sitruunamarenkiunelma, johon palaan taas tämän kokeilun jälkeen aivan satavarmasti. Sitruuna voittaa minun maailmassani piparmintun tuoksun ja ehkä pidän myös siitä koostumuksesta ihan pikkuisen enemmän. 

Patykaa saa tilattua esimerkiksi Jolielta sekä Biodellystä. Molempien nettikauppa toimii hyvin, Joliella on kuitenkin kauneimmat paketit.

EN: Patyka and the most beautiful packaging.

2 kommenttia:

 1. Hei olipa kiintoisa arvostelu - selasin aiemmin tämän läpi jo mutta vihdoinkin tänään oli aikaa syventyä tähän. Mulle on tehty noilla L'Aterlierin tuotteilla kasvohoito josta pidin paljon. Oon tykännyt sekä Skin Blossomin että Jurliquen kasvojen putsareista mutta ultimaattista suosikkia ei ole löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, ja kiitos kommentista. En oikein koskaan tiedä tykätäänkö näistä kosmetiikkapuolen jutuista vai ei :)

   L'Aterlierin sitruunaputsari on kyllä mun ehdoton suosikki... harmi kun sitä ei Joliella ole ikinä saatavilla niin pitää seuraavalla kerralla miettiä mistä ostan. Jurlique ja Skin Blossom on molemmat mulla testaamatta... jälkimmäisen pakkaussuunnittelu ei jotenkin innosta niin siksi on tuotteetkin valitettavasti sitten jääneet.

   Poista