keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

NAFHA, eli kun apina täydellisen kosteusvoiteen löysi

Olen kirjoittanut luonnonkosmetiikasta aika paljon sen jälkeen kun siirryin kasvojenpuhdistuksen osalta täysin luonnonmukaisiin tuotteisiin. Hiljalleen olen vaihtanut myös meikkipohjan ja muutamia muitakin meikkituotteita luonnollisempiin vaihtoehtoihin. Aiempia juttuja aiheesta voi selailla "kosmetiikka"- tunnisteen alta.

Olen löytänyt lempparini kasvojenpuhdistuksen osalta, samoin kuorinta- ja naamiovaihtoehtoja on tullut testattua useampikin kiva. Mutta tavallista päivävoidetta en ole löytänyt. Ennenkuin nyt.

365 days with Ida- blogin innostamana testasin NAFHAA, Idan kattava juttu aiheesta löytyy täältä. Kannattaa lukea se, niin itse voin jättää teknisyyden vähemmälle ja fiilistellä vain onnessani.Tilasin tuotteet Biodellyn kautta (heillä oli tuolloin kaikki tuotteet jonain uutuusalennuksena, joka ei harmi kyllä näytä enää olevan voimassa). Ostokoriin päätyivät Idankin suosikit päivävoide, kuorinta sekä kosteuttava kasvonaamio. 

Bongasin sivuilta samalla vinkin että kosteuttavaa naamiota voi levittää kasvoille ja jättää vaikuttamaan yön yli. Testasin tätä viikon kuuriluontoisesti ja sehän toimii hitto soikoon! Aamulla peilissä oli huomattavasti vähemmän harmaa, kirkastunut ja osista kohdin ihan nätti iho. Jos olette yhtään seuranneet blogini ihomurjotusta, niin ymmärtänette kuinka iso juttu tämä on. Kuorinta on myös oikein kelpo ja kasvovoiden on just sellainen arkinen. Ei mitään ihmeellistä, mutta toimii. Sellaista tuotetta kun on kissojen ja koirien kanssa haettu...

NAFHA jää ehdottomasti peilikaappiin. Harmi, kun puhdituksen osalta löytyy vain puhdistusmaito, ne kun ei ole mun juttuja ollenkaan. Mutta saanpahan jatkaa L'Atélier des Délices-sitruunamarenkilempparini kanssa. Pitäisikin tehdä sellainen kootut suosikit- juttu, jossa kaikki lempparit olisi esitelty. Kiinnostaisiko teitä?

EN: NAFHA. They just do some things better in France.

12 kommenttia:

 1. Laita kootut suosikit, kokeilet kuitenkin niin usein uusia tuotteita :) Oon iloinen sun puolesta, että hyvät tuotteet löytyi! :)) Itse kokeilen uutta luonnonkosmetiikkasaralla, pitänee rustata itsekin fiiliksiä ylös.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laita ihmeessä! Ja kiva että kiinnostusta löytyy.

   Poista
 2. suosikit pähkinänkuoreen, kiitos :) ite tykkäsin tuosta kuorinnasta myös, tuloksena oikein pehmoinen iho ja tarpeeksi pienet ja hellävaraiset rakeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä, täytyy alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan ja kuvaamaan... ja juu, kuorinta on kyllä hellavarainen, sopii ainakin minun herkälle ihollekin hyvin.

   Poista
 3. Kyllä kiitos, vinkkejä ja suosikkeja kaivataan ja tietysti myös tietoa siitä, mistä tuotteita saa ostettua/tilattua... :)

  VastaaPoista
 4. Nafhan Facebook-sivuilla on listattu kaikki jälleenmyyjät suomessa, ja sieltäpä löytyi ainakin yksi verkkokauppa jossa Nafha on edelleen uutuusalennuksessa vielä hetken aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa... hyvä tietää :) Kiitos kovasti vinkistä!

   Poista
 5. HEEEEI ihan sairaan siistiä että sullekin sopii hyvin toi kosteusvoide!!! JES, oon niin innoissani! :--D ja toi naamio on kans huippu, kuorinta ois varmasti täydellinen jollekin jolla on tosi herkkä iho, itselle vois olla enemmänkin rakeita, vaikka puhdistaahan se savikin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiii... kiva että löysit tänne ja jätit kommenttia :) Ja kiitos vielä hyvistä vinkeistä. Oon kuorinnasta samaa mieltä, mut toisaalta menee sellaisena "arkikuorintana" ja uskaltaa käyttää useammankin kerran viikossa. Itselläni on herkkä iho sen huonosta kunnosta huolimatta niin tämä sopii hyvin. Ootko muuten tulossa designtorille sunnuntaina? Jos vaikka uskaltaisin joskus moikata ihan livenäkin :)

   Poista
  2. Ooh hups, en ollut huomannut tätä! Mä en valitettavasti ehtinyt sinne kun pakkasin ja hoidin asioita koko päivän ennen reissua. Mutta tuu Muotikirppikselle moikkaan! ;-) ois kiva vaihtaa pari sanaa, hii!

   Poista
  3. No, toreja tulee onneksi uusia. Menen kurkkaamaan Jyväskylän vastaavan nyt viikonloppuna. Ja voi että, jos vaan tuun ajoissa takaisin Tampereelle niin täytyy kyllä tulla... en ole vielä paluu ajankohtaa lyönyt luukkoon. Täytyy yrittää ainakin :)

   Poista