lauantai 12. huhtikuuta 2014

Lempiherkkuja, osa 2

Launtai onkin karkkipäivä eikös niin.



Olen maannut sängyssä tähän asti ja kuunnellut yleX:ää ja pyykkikoneen hurinaa. Saatoin syödä aamupalaksi tuota banaanitoffeeta.

Walkersin toffeeta saa ainakin Tampereella Sokokselta ja sitä myy tiettykin myös Punnitse&Säästä. (Saisinkohan kohta jo jonkun blogidiilin sinne? ;)) Mikä on teidän lempiherkkua? Paljastakaa omanne, testaan mielelläni! 

EN: Saturday morning and breakfast in bed.

6 kommenttia:

 1. kyseiset toffeet on kyllä hyviä, oma lemppari on jopa hieman yllättäen tuo banaani versio. suosittelen tekemään jäätelökakkua itse, on muuten ihan huippukeksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banaani on mun lemppai kanssa! Mmm... jäätelökakkua. Pitäisi pitää jotkut juhlat kamujen kanssa, yksin ei ehkä viitsi tehdä.

   Poista
 2. toi lakritsitoffee kuulostaa aika namilta, pitääpä maistaa joskus! :---) onko minkä hintaisia nämä?? oma herkku on uunibanaanit vaniljajäätelöllä, aijai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokoksella on nyt täällä tarjous 95 senttiä :) Mutta olisiko Punnitse& säästä joku 2€, ihan varmaksi en nyt muista. Ja uunibanaanit..mmm... olisikohan pääsiäisenä uunibanaanien aika.. :)

   Poista
 3. Ääh kun toffee jää hampaisiin! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hyvää se on silti :) Noihan pitäisi sillai helposti napsauttamalla saada oikeankokoisiksi paloiksi... öh miten? Mun versiot on olleet ainakin niin tuoreita ettei mitään toivoa.

   Poista