keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kirpputoriaarre

Olen unohtanut täysin kuvata yhden kirpputorilta löytäneeni aarteen.

Käymme aina silloin tällöin äitini kanssa kirpputorikierroksella kun piipahdan Jyväskylässä. Se on mukavaa hommaa silloin, kun ei ole mitään tiettyä etsinnässä ja aikaa on tarpeeksi. Olen tehnyt Jyväskylästä myös parhaimmat löydöt, mutta veikkaan että se on enemmän kiinni noista edellä mainituista tekijöistä kuin tarjonnasta. Tampereella olen monesti lähtenyt kierrokselle mielessäni jotain tiettyä, ja eihän se ikinä niin toimi.

Viimeksi kyllä kirosin itseäni kun raahasin junassa kahta lasista keittiötölkkiä (joista toinen on vielä melkoisen suuri) ja tätä tarjotinta pakattuna turvallisesti Ikean siniseen kassiin. Rahaan välillä junasaa ihan käsittämättömiä juttuja vaikka aina yritän sitä viimeiseen asti välttää. (Paras veto oli aikanaan kyllä ehdottomasti raivaussahan roudaaminen, mutta siitä olikin vastuussa silloinen avopuolisoni. Paketti oli noin kaksi meriä korkea. Aivan täysin älyvapaata touhua :)

Mutta, tämä tarjotin maksoi kaikki viisi euroa ja se on puuta. Puuta!Minulla ei ehdottomasti ole yhtään mitään mikä sopisi tämän kanssa tyylipuhtaasti yhteen, mutta se oli niin kaunis että en voinut jättää. Sitäpaitsi, Huvikummussa kaikki sopii tavallaan kuitenkin yhteen. Lopulta. Merirosvojen aarrearkkuihin kertyy kaikenlaista mitä pidemmälle purjehditaan.

Kai nyt joka tytön kotiin hieman krumeluuria mahtuu.

P.s. Edellinenkin tarjotinlöytö oli muuten Jyväskylästä. Ja nyt tähän taloon ei tarvita enää ainuttakaan tarjotinta. Paitsi yksi sellainen, jonka voi ottaa sänkyyn sillä tarjotinpöytäni on hajonnut.

EN: I found this wooden tray from flea market. It's too much and I still like it. What do you think?

4 kommenttia:

 1. Kelasin tossa, että tarjotinnippusi lienee jo aika... suuri? :D Oot kyllä iha käsittämätön junamatkustaja ku sulla on aina ties mitä purkkkeja, sahoja, kippoja, kissoja koiria mukana :D mitäköhä ens reissulla, häivytyskaappi, puolikas peikko, rohkelikon miekka? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkelikon miekka :D Eh... siinäpä olisikin saalis.

   Poista
 2. on aika hieno! ite oon tosi huono kiertelemään kirppiksiä, tosin viime kesänä löysin kyllä aikas hyvän kukkamekon.. ihailen aina muiden huippulöytöjä ja onneks ne osaavat löytävät välillä myös tuliaisia muille ;)

  VastaaPoista